婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我睇左個眼科醫生好差, 令到我隻眼好唔舒服, 後來要即刻睇第2個, 滴左d藥水, 而家隻眼硬硬地, 我好擔心, 有冇好心人可以介紹好既眼科醫生俾我, 等我睇下呢 … 我己問左好多人了 … 但冇人幫到我

大宅

我以前(都有10年)個眼科醫生好好架, 個名"沈偉曉" 係旺角, 唔知而家仲有冇做, 退休未, 你試吓搵搵啦.

大宅

何啟傑醫生
九龍彌敦道301-9號嘉賓大廈1212A室
電話:2780 0868

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

張鍚康

旺角恆生大廈3樓

複式洋房

我睇過網友提到既醫生 ...

有人介紹我睇李志祥﹖有冇人睇過ar?
我曾經係呢個網見有人討論過馬志南醫生, 唔知有冇朋友有真實經驗, 我好擔心, 想搵個細心同有經驗既醫生, 唔好咁惡 ...

大宅

我認為勁好o既眼科醫生係唐柏泉醫生, 細心, 有愛心, 經驗夠, 唯一缺點係每次睇佢, 有 booking 都要等差不多兩個鐘.
身體健康,快快樂樂 !!

複式洋房

原帖由 Pears 於 09-10-8 01:01 發表
我認為勁好o既眼科醫生係唐柏泉醫生, 細心, 有愛心, 經驗夠, 唯一缺點係每次睇佢, 有 booking 都要等差不多兩個鐘.

這位醫生未聽過, 佢真的好嗎﹖貴唔貴 ...
我而家好怕做檢查, d醫生又惡 ...

複式洋房

林學洵
嘉賓大廈1113A
第一次冇得電話掛號。

複式洋房

冇得booking?

複式洋房

第一次睇係要自已去登記,之後先可以用電話BOOK。

複式洋房

有冇朋友睇過﹖原諒我咁煩係咁問 ... 因為我之前睇左幾個都一般, 其中有d仲好差, 整到我係咁流眼水, 而家隻眼仲痛 ...

複式洋房

小朋友之前係眼皮入面生左粒瘡,去睇家庭醫生介紹睇佢,要係佢診所做左個小手術,(郭)左粒瘡,之後同D朋友講返,有幾個都有睇過佢。

大宅

回覆 5# small_fat_fat 的文章

我個女同我阿媽都是睇李志祥的, 他幾好的.

大宅

唐柏泉醫生診金大約 HK$800, 佢好好心o地, 一定唔會鬧人; 我爸爸媽媽幫襯佢三四年啦, 每次見佢, 佢都好似見到老朋友一樣, 問候近況, 悉心檢查; 我四年前帶我爸爸訪尋眼科醫生, 碰到唔少鬧人o既所謂名醫, 不可一世, 最離譜係睇政府o既亞皆老街眼科醫院, 佢o地對老人家愛理不理o既態度, 我真係好難忘懷; 直至朋友介紹唐醫生後, 我o地一直都無轉過醫生, 但, 唐醫生最大缺點係, 好貴同埋等得好耐啊, 真係好似輪街症咁耐o架 !!

複式洋房

多謝咁多位既回覆, 好多謝你地 ....
好感激 ...
不過唐柏泉醫生真係幾貴 ... 如果佢真係咁好, 都值得既 ... 有冇朋友都睇過ar ?
我之前花係眼科都幾千蚊, 睇左幾個,
都差 ... 已經冇乜錢 ...

複式洋房

唐柏泉醫生係咪眼科中心﹖

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

係,同一間中心的葉禮邦醫生都好細心

複式洋房

我約左網友介紹既馬志南, 有冇朋友可以share下呢﹖

唐醫生好貴, 個間中心好似唔係咁認識 ...

李致祥full booking, 之後放假, 等唔到 ...

大宅

http://www.eyehealth.com.hk/profile.htm 第一幅圖左邊第三個就係唐醫生啦, 其實, 小肥肥, 你唔駛睇佢o架, 我當年真係搵佢救我阿爸隻眼, 先至咁貴都去睇咋, 我自己都唔捨得睇佢啦.

大宅

I did not try by myself but only search fm web ...
Seems many people encourage Dr. Ma.

http://www.haomama.com/forum/posts/list/159.page

http://hk.edit.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7007120400866

希望你睇完都俾返d feedback 網友啦!!

首頁

尾頁

跳至