單親天地

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章

今個月尾有3日紅日的中間1025 日的星期日
有無人有興趣去大自然走走首選去迪欣湖野餐….比小朋友座吓草地,享受吓大自然呢?
上年我和朋友+小朋友去過,..都吾錯ka….仲有好多外國人去野餐
(當時我們自己各預備了一些自家製的飲品/食物..雞亦/cookie/三文洽等等….比小朋友玩了整個下午)
這裡門口還有一個噴水池有水柱噴出來的,.可以比小朋友玩到全身濕仲有出租船仔/單車,但都幾貴和多人玩仲要等
裡面有7..可以有飲品和小食賣….
提議:參加的人:各人預備d食物去分享….暴好係自家泡製/….飲品自備或自己到7仔購買

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

男爵府

我好想去呀...但亞囝月底要考試..要同佢prepare...慘!!

禁止訪問

侯爵府

環保接龍勳章

我見有3日紅假,抽一日比佢玩吓

,
原帖由 fannynsf 於 09-10-7 15:10 發表
我好想去呀...但亞囝月底要考試..要同佢prepare...慘!!

侯爵府

環保接龍勳章

其實時間未定,可以上午/下午都得...要看情況...

原帖由 heichunmum 於 09-10-7 16:40 發表
想去,廸恩湖真係好啱細路奪命狂奔的地方,25号阿仔已考完試,可惜星期日要上空手道!

男爵府

果3日我都會俾佢抖下, 但呢D咁喪嘅活動...我驚佢玩完返黎, 同我將佢學過嘅野, 拋豬腦後 , 禾就C得喇...

侯爵府

環保接龍勳章

哦!到時再度度啦!...

原帖由 fannynsf 於 09-10-7 16:58 發表
果3日我都會俾佢抖下, 但呢D咁喪嘅活動...我驚佢玩完返黎, 同我將佢學過嘅野, 拋豬腦後 , 禾就C得喇...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

GOGOGO~~~~~~~ 攜埋我去呀~~~~

侯爵府

環保接龍勳章

好呀! 又有得玩大細B....

原帖由 boys 於 09-10-7 21:59 發表
GOGOGO~~~~~~~ 攜埋我去呀~~~~

珍珠宮

Vane , 預埋我和Michelle(囡囡)啦!!!
THX~
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你認真d諗下~究竟會係大細b玩你,定係你玩大細b~~~

原帖由 vane 於 09-10-8 08:15 發表
好呀! 又有得玩大細B....

別墅

好!請問幾時報名!

侯爵府

環保接龍勳章

我想大約月中啦!要看看多吾多人去?

原帖由 美瑩 於 09-10-8 11:10 發表
好!請問幾時報名!

男爵府

原帖由 vane 於 09-10-7 14:01 發表
今個月尾有3日紅日的中間…即10月25 日的星期日
有無人有興趣去大自然走走…首選去迪欣湖…野餐….比小朋友座吓草地,享受吓大自然呢?
上年我和朋友+小朋友去過,..都吾錯ka….仲有好多外國人去野餐…
(當時我們自己各 ...

我都上去...但呀仔e2年對草有敏感...

大宅

我都有興奮呀, 但係10月尾個度會唔會重好灑咖?

原帖由 vane 於 09-10-7 14:01 發表
今個月尾有3日紅日的中間…即10月25 日的星期日
有無人有興趣去大自然走走…首選去迪欣湖…野餐….比小朋友座吓草地,享受吓大自然呢?
上年我和朋友+小朋友去過,..都吾錯ka….仲有好多外國人去野餐…
(當時我們自己各 ...

侯爵府

環保接龍勳章

迪欣湖都好多樹...月尾我估會涼D D啦!這裡會有風..都吾會太熱..所以都係月中先再計劃..重要看天氣

原帖由 Happy233 於 09-10-8 12:23 發表
我都有興奮呀, 但係10月尾個度會唔會重好灑咖?

侯爵府

環保接龍勳章

對草有敏感.... ...都幾煩WO....

原帖由 令令 於 09-10-8 11:55 發表

我都上去...但呀仔e2年對草有敏感...

男爵府

vane :

記得年幾前我哋都有約過呢個行程,
等我當時係樹日等夜等,
結果落大雨取消咗、無得去....
而家又來約過呀?
我同維維又要去呀,
嗰度真係好靚既,
上次我都有同囝囝去嗰度影相....一流呀!

侯爵府

環保接龍勳章

好多時都係因為天氣吾好攪吾成.....落大雨緊係無得吾取消啦!希望今次好天啦!有得去...
所以都要等月中再看天氣先正式攪...

迪欣湖路程需是了遠左D...其實真係好正KA....特別是現在的天氣...吾太凍,又有太陽... 我去過一次就喜歡了....

原帖由 維豬豬 於 09-10-8 21:58 發表
vane :

記得年幾前我哋都有約過呢個行程,
等我當時係樹日等夜等,
結果落大雨取消咗、無得去....
而家又來約過呀?
我同維維又要去呀,
嗰度真係好靚既,
上次我都有同囝囝去嗰度影相....一流呀! ...

首頁
12345...8

尾頁

跳至