自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢幾日個SALES係咁打電話來.....
價錢又幾接近我宜家用緊網上行的價錢
25M PLAN - 168元簽24個月....欠一個月月費,
送兩年期的NOD, 400元百佳禮卷, 每月30MINS手提電話IDD,
家居電話線或電視台.....
有無人JOIN過呀? 我想轉用佢,但又怕佢唔穩定要我日日打電話嘈佢.....到時就煩死(因為我用左網上行十幾年都無轉過,就係怕其他公司上網唔穩定)

THX~~

禁止訪問

大宅

Granadilla :

唔該晒你呀.....

侯爵府

畀面勳章

so far so good... Better than HGC

禁止訪問

複式洋房

剛 剛用了一星期 (bb25), 比預期好. 都幾穩定.

男爵府

我用左bb25年幾啦...暫時都ok喎
無斷過線呀~
我簽左24個月, $168/m

大宅

我用100m, ok la, 冇特別, 有時connect 唔到, 但好短時間o 但我唔想用lu, 因為搬屋要收$300 接駁費(2年前)o 我想用netvigator, service 好好多. moving free of charge

侯爵府

畀面勳章

同妳一樣心大心細 我因為係家居電話啲customer services 太差,所以想一次cut 哂佢

原帖由 Cmcl 於 09-10-9 23:02 發表
呢幾日個SALES係咁打電話來.....
價錢又幾接近我宜家用緊網上行的價錢
25M PLAN - 168元簽24個月....欠一個月月費,
送兩年期的NOD, 400元百佳禮卷, 每月30MINS手提電話IDD,
家居電話線或電視台.....
有無人JOIN過呀? ...

大宅

今日又到網上行打來SALE~~~~
搞到我十五十六~~~
講實際.....香港寬頻的優惠對我來講係實用D
PCCW個PLAN係6M,
咩都無得送,講到幫我換個新MODEM及合約完左之後唔會收返隻手指已經好正好優惠我,
仲要一定要我JOIN埋佢什麼出街無線上網PLAN,
得個平均優惠價每月168元......
其實對我來講,佢只得一個好處....就係咩都無變,唔使煩
唉....呻完

但無論如何都多謝大家的意見先........

唔該晒大家~~~

首頁

尾頁

跳至