夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章

是否男人會這樣?

禁止訪問

複式洋房

你講錯喇...我嗰個每月都比晒大部錢我做家用,最後都可以出去識個第二個,現在佢成份糧比晒我添(提款咭&户口簿),但現在巳搬走了,佢應該沒有錢用,除非做part time.如果唔係你估邊個比錢佢用吖......,所以有好多嘢都好難講架......

原帖由 萬榮太太 於 09-10-17 14:48 發表
我可以話10個有9個,而第10個係因為無錢所以無得做D咩...

象牙宮

agreed

複式洋房

女人不忠=罪大惡極、俾綠帽個男人戴、對男人其恥大辱、要濕豬籠.....

男人不忠=住住就會話男人就係咁架啦.....

點解?會咁唔公平?

大宅

Lavinacat,

我嗰個同你一樣, 成份糧比晒我處理同用, 最後都可以出去識第二個; 出面件肥扒..貼埋錢比佢行街睇戲食飯, 爆房錢都分分錢貼埋... 佢宜家未搬走, 只係同我講佢只係唔鍾意我...唔鍾意我的性格, 但仲好關心我, 亦好關心兩個仔, 但對唔住囉...佢對兩個仔依然係得番返到屋企say Hi & Bye, 對我只係鍾意就返吓嚟..唔鍾意就唔返...幾個月嚟都巳經無打電話比我... 佢想我開口叫佢搬..等我做衰人..我都想佢搬..我唔想佢得閒就返嚟又想搞我...雖然我巳趕佢訓書房, 亦唔比佢搞, 但佢得閒就返嚟liu下我個傷口...我10年都唔會好番.

原帖由 lavinacat 於 09-10-17 15:27 發表
你講錯喇...我嗰個每月都比晒大部錢我做家用,最後都可以出去識個第二個,現在佢成份糧比晒我添(提款咭&户口簿),但現在巳搬走了,佢應該沒有錢用,除非做part time.如果唔係你估邊個比錢佢用吖......,所以有好多嘢都好難 ...

公爵府

醒目開學勳章

回覆 3# lavinacat 的文章

吓,男無錢,仲有女養

男爵府

我信世界上真係有咁既女仔, 愛情大過天. 真係都唔知有無腦.影哀晒我地D女人.
每日錫寶貝多一些.一齊努力為將來!

禁止訪問

等待驗證會員

男人無錢要女養, 同女人無錢要仔養, 一樣極CHEAP!

女人食老公著老公仲不忠=罪大惡極!!!
男人食老婆著老婆仲不忠都=罪大惡極!!!

總之結咗婚, 就唔該尊重婚姻.

水晶宮

現在的女人很沒安全感...安全感不是錢全抓在手上就能得到的...將安全感全部放在男人放在婚姻也是不智的...那麽大家究竟有沒有想過...什麽才是真正的安全感...你要付出什麽才能得到...
少奶奶的身份,丫頭的命...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有d女人係咁cheap架喇,不如你放手啦,對住d咁嘅男人仲唔開心啦,當放生自己,對自己同仔仔都會好d架!
原帖由 Evolution6 於 09-10-17 17:09 發表
Lavinacat,

我嗰個同你一樣, 成份糧比晒我處理同用, 最後都可以出去識第二個; 出面件肥扒..貼埋錢比佢行街睇戲食飯, 爆房錢都分分錢貼埋... 佢宜家未搬走, 只係同我講佢只係唔鍾意我...唔鍾意我的性格, 但仲好關心 ...
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

複式洋房

Evolution6~
我個case同你一樣,點解每個男人都係咁,佢哋做錯o野,但都係話你錯在先,又話性格唔啱,現在佢又好關心我陪我買bb用品同食飯,同平時一樣.不過我一d錢都唔會出,由佢出,睇吓佢仲有幾多錢可以用.係咪好衰呢~~

原帖由 Evolution6 於 09-10-17 17:09 發表
Lavinacat,

我嗰個同你一樣, 成份糧比晒我處理同用, 最後都可以出去識第二個; 出面件肥扒..貼埋錢比佢行街睇戲食飯, 爆房錢都分分錢貼埋... 佢宜家未搬走, 只係同我講佢只係唔鍾意我...唔鍾意我的性格, 但仲好關心 ...

複式洋房

Lavinacat,

我同2你想法,我寧願佢絕情啲,俾錢我後走了以後唔返,起碼唔使我做衰人和永無止境地活在深淵中.

禁止訪問

回覆 的文章

大宅

回覆 1# ChammyMAMA 的文章

ChammyMAMA

其實我巳放了一半手, 只不過係佢得閒又liu吓你得閒又liu吓你; 我最後決定係唔離婚, 但我會留番係宿舍住, 而佢話自己會10月尾搬, 但佢一路表現出..好似想我開口要佢搬咁...又問我係咪真係好唔想見佢係呢間屋出現..係咪真係想佢走...又問我係咪好想識第二個.

成日都話只係唔鍾意我...但仲好關心我...因為之前佢想搞..我拒絶佢同埋話佢, 佢就話佢只係唔鍾意我..同埋唔鍾意我既性格..但仲關心我.. 我當時反應慢...應該串番佢咁我咪要比好多人搞...咁多人關心我. 我都真係唔知佢想點.???

大宅

回覆 4# lavinacat 的文章

Lavinacat,

我都好似你咁...明知佢無錢...但唔Q理佢...我會用佢張信用咭幫個仔找保險數, 我唔會再出. 因為我心唸...你件扒咁好...有本事咪幫你找埋咭數囉...比埋錢你租套房住囉...笨.

我呢件到宜家...佢同件扒巳一齊了5個月, 佢到呢刻都無同我講佢唔要佢..定唔要我, 只係一路話唔鍾意我...因為我既性格, 又話自己都未知會唔會同件扒一齊...又話好想自己一個人搬出去住一年或半年... 就算佢同番我一齊都可能係2-3年. 痴檸線架..佢.

我巳經由當初好痛心...日喊夜喊...佢講嘜都喊一餐...佢比一個SMS我開心到喊...變到宜家佢同我再講...唔鍾意我...我巳經無嘜反應. 只係叫佢..唔鍾意我...就唔該唔好再搞我...唔好尋日搞出面那件..今日返嚟搞我.

我有兩個仔的, 大的5歲, 細的2歲...佢都可以完全唔理兩個仔的幸褔...我前日先話佢. 你地兩個人係成年人嚟架...搞埋一齊前有無唸過呢兩個小朋友, 你兩個搞埋一齊..知唔知傷咗幾多個人既心呀 ? 真係戀愛大過天呀...

大宅

回覆 3# babyhappy88 的文章

BABYHAPPY88

其實好難講你督唔督爆佢...事實係你巳經知道咗...你個心無可能當無事發生囉.. 有D人就話如果你仲想維繫呢個家就隻眼開隻眼閉...只要佢比錢你就得. 但係咪個個女人都可以呢... ? 其實如果你暗示一下比佢知..你巳知道...或者引用一D朋友既CASE話, 如果你知佢有第二個女人, 你係一定會帶埋個小朋友走...

大宅

願聞其詳

原帖由 54heima 於 09-10-17 22:27 發表
現在的女人很沒安全感...安全感不是錢全抓在手上就能得到的...將安全感全部放在男人放在婚姻也是不智的...那麽大家究竟有沒有想過...什麽才是真正的安全感...你要付出什麽才能得到... ...

大宅

你最近點呀
原帖由 Evolution6 於 09-10-18 01:42 發表
Lavinacat,

我都好似你咁...明知佢無錢...但唔Q理佢...我會用佢張信用咭幫個仔找保險數, 我唔會再出. 因為我心唸...你件扒咁好...有本事咪幫你找埋咭數囉...比埋錢你租套房住囉...笨.

我呢件到宜家...佢同件扒巳一 ...

首頁

尾頁

跳至