自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

純粹歌劇, 定係互動歌劇?

http://www.thomaslive.com.hk/

大宅

上年睇過, OK!
小小互動, 會叫D 小朋友跟住一齊做動作, 呀仔當時5歲, 睇得好開心, 我個人建議唔洗買貴飛, 我上年買左貴飛但又唔係頭幾行, 好唔值.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我地舊年都有睇,今年亦都會睇
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

好媽媽勳章

剛岩sunday 我帶阿仔去睇winnie the pooh , 係互動阿仔睇得好開心, 我仔9歲啦, 但佢話睇show 時覺得自己變返小bb.

話要再睇下有咩show 又係互動佢又要去睇, 但因為睇thomas d 片好似只係百老匯式,
而家你地咁講, 我要同仔相量下先.
thanks!

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 vicky_cheun 於 09-10-20 20:57 發表
我又係諗住帶阿仔去睇,因為啱啱星期日帶阿仔去睇winne the pooh,佢好鍾意,估唔到可以睇晒全程(因為得2歲半)

你仔仔都好叻, 唔怕黑&聲響, 我坐平飛位, 一開場就聽見個細路大喊話要返屋企.. 睇住個女人抱住出左去, 唔知有有冇再入返場..

大宅

個女人係咪我黎架, 我個女好似有"幽閉恐懼症", 所以一入場就喊好驚話要走.

原帖由 phoebepanpan 於 09-10-20 21:37 發表

你仔仔都好叻, 唔怕黑&聲響, 我坐平飛位, 一開場就聽見個細路大喊話要返屋企.. 睇住個女人抱住出左去, 唔知有有冇再入返場..

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 薳然媽媽 於 09-10-20 21:55 發表
個女人係咪我黎架, 我個女好似有"幽閉恐懼症", 所以一入場就喊好驚話要走.

真的嗎? 我睇見的係面向台左邊的小朋友, 咁你有冇入返場睇? 你女未去過戲院嗎?

大宅

咁99%係我黎架啦. 我個女起初話返屋企, 我地氹佢一輪, 又話D票好貴唔走得, 跟住佢話要WEE WEE, WEE完之後, 又唔肯入返去, 我地唯有走, 換場前BARNEY出場前我地就走左啦. 我個女仲未去過戲院, 因為佢去迪士尼個THEATER & 睇公主都唔得, 又係喊哂, 成身陣哂話要走.

原帖由 phoebepanpan 於 09-10-20 22:02 發表

真的嗎? 我睇見的係面向台左邊的小朋友, 咁你有冇入返場睇? 你女未去過戲院嗎?

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 薳然媽媽 於 09-10-20 22:13 發表
咁99%係我黎架啦. 我個女起初話返屋企, 我地氹佢一輪, 又話D票好貴唔走得, 跟住佢話要WEE WEE, WEE完之後, 又唔肯入返去, 我地唯有走, 換場前BARLEY出場前我地就走左啦. 我個女仲未去過戲院, 因為佢去迪士尼個THEA ...

嘩! 你女幾歲? 咁阿女怕成咁又真係唔走唔得啦.
我仔好衰, 見你地行過後問我: 佢地真係返屋企, 好"side "錢呀.

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

公爵府

好媽媽勳章

thomaslive 廣東話場只淨dec 11 friday 7pm.....
睇英文場又唔知有冇字幕....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

係咪同上年個個一樣架??

上年我買最平個隻飛.我睇到無心機...
太遠,唔夠投入...個感覺好似係外圍裝人表演咁.

我個女梗加坐唔定...我不停引佢話THOMAS出黎勒...佢地跳舞勒..成套劇個人認為好悶....

仲有disney冰上嘉年華,我個女睇唔夠半hr 不停咁叫走..煩到我想 佢話唔好睇.但我自己就覺得ok好睇啦.
講真買咁貴飛都係想個小朋友睇得開心...佢唔肯睇真係好waste $$...

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至