婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

你哋99會唔會暗示你哋咖?
我記得有次C6買左啲for腳嘅護理用品比佢,問佢有無用,佢就話平時叔仔GF會幫佢,但GF呢排唔得閒所以無人幫佢。講完之後望著我。嗰吓我火都嚟,佢三個仔喺度,唔係想我掂佢腳呀?我要用火消毒禾!跟著我立刻睇電視唔采佢。

自始我就好少同佢講野,加上同佢都無咩話題,我又好怕同佢close啲,佢就多多要求。佢就耐唔耐同C6講我可以同佢傾計架,唔洗驚佢。唉!我唔知同佢講咩好呀。

我C6都幾努力同我媽傾計咖,不過語言障礙所以一兩句。我知C6都想我同佢媽傾多啲,但我真係好驚呀。我會同C6婆婆傾,因為婆婆真係錫C同無機心。但C6呀媽好日唔打嚟,一打嚟就幫其他仔要錢,我覺得我同佢close啲,我會好麻煩呀。

子爵府

好媽媽勳章

其實係你老公既角度...佢當然想你同佢屋企人關係親蜜d...掉轉好多女人都想自己老公同自己既家人親蜜d...

[url=http://lilypie.com][img]

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔止暗示,係成日單打你~:;pppp:

大宅

我都明呀,但我好怕野麻煩上身,所以有咩辦法可以hea左去就算。

仲有,只係見面傾兩句都咁多暗示,傾多啲米明示囉?

單打我會扮聽唔到,不過so far都未試過。

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

咁亞叔仔個gf都幾偉大bor~

大宅

我又好怕同佢close啲,佢就多多要求。
↑依句我絕對同意

大宅

原帖由 rubyplk 於 09-11-2 09:38 發表
咁亞叔仔個gf都幾偉大bor~

係上年嘅事,佢幾個月前飛左我叔仔啦。佢又係好好笑,話說我哋一起出街,因為我個手袋好重(C6買左啲咩都放入去點會唔重呢?),所以C6幫我拿,呀GF見到就要叔仔幫佢拿,叔仔唔肯,就發脾氣,格一會兒無事啦,就行到每一個街口都要kiss,我哋仲要扮睇風境等佢地。

男爵府

原帖由 glory911 於 09-11-2 11:20 發表

係上年嘅事,佢幾個月前飛左我叔仔啦。佢又係好好笑,話說我哋一起出街,因為我個手袋好重(C6買左啲咩都放入去點會唔重呢?),所以C6幫我拿,呀GF見到就要叔仔幫佢拿,叔仔唔肯,就發脾氣,格一會兒無事啦,就行到每一個街口都要kiss,我哋 ...

請問叔仔同女朋友小姐既多歲..?
咁搞笑既

大宅

原帖由 koyukizoe 於 09-11-2 11:34 發表

請問叔仔同女朋友小姐既多歲..?
咁搞笑既

男嘅21,女既19

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

唔怪得咁痴"前"啦
不過咁後生又肯幫亞伯母整腳真係唔話得囉~
比著我一定唔肯
原帖由 glory911 於 09-11-2 11:39 發表

男嘅21,女既19

大宅

原帖由 rubyplk 於 09-11-2 12:29 發表
唔怪得咁痴"前"啦
不過咁後生又肯幫亞伯母整腳真係唔話得囉~
比著我一定唔肯

我都好服佢咖,我無論幾多歲都唔得囉。

首頁

尾頁

跳至