自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

侯爵府

畀面勳章

原帖由 mrswhat 於 09-11-4 23:39 發表
想買一扎$200左右既花送比人行畢業典禮...
唔知用咩花好,同埋有冇花店好介紹?
thanks ar!!!

多 d 得唔得丫...我岩岩係花 x百利買左一扎..都要 3xx...2百幾無咩睇,好細..

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 mrswhat 於 09-11-4 23:39 發表

如果要平平地, 不如去花墟買啦, 近公廁有一間花店一扎一扎扎好的, 都係佰來蚊.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

limited budget... thanks all!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Jamesmama 於 09-11-5 09:30 發表

如果要平平地, 不如去花墟買啦, 近公廁有一間花店一扎一扎扎好的, 都係佰來蚊.
我買過啦,半日玩完,送比人畢業,,畢業禮一完,全部c晒,尷尬c

男爵府

去花墟買應該有的

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

旺角花墟近TOLIET,我訂過2次,來緊星期一又要訂,150元既向日葵款,你打去搵王小姐2787 1966 - 佳佳花店,HIGHLY RECOMMEND..

[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

大宅

thanks again!!!

首頁

尾頁

跳至