單親天地

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

這個會希望集中大家資料, 有活動可以通知各位, 免大家在post上找不到活動, 機本上會在這個post pm大家, 所以請放心, 不會要私人資料!
活動未定, 比D提示!

參加成員, 年歲由0-100都ok:
1. moon moon
2. 人地媽咪
3. Flower Ng
4. annewong_2005
5. catfitfit
6. 美塋
7. pooth
8. veronica 0731
9. vane
10. Fiona0235
11. ivychloe
12. cinnamon325
13. symimi
14. Lovely媽咪
15. chunma8083

如有錯漏, 請見諒, 新報名的可愛媽媽請自己加上名字, 以便紀錄。 謝謝 !

不如集齊哂所有各媽媽提議的名後, 再投票好唔好 ?
pooth : 中女大聯盟 或 女人要自強
vane : 超級媽媽大聯盟
catfitfit : "頂.... 撐你女人同盟"
moon : 超強嬤咪Club
Lovely : 單親快樂營
美瑩 : 無敵媽咪Club

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

報到先

別墅

第一個活動

改名比賽, 由6-11-2009至10-11-2009止

11-11-2009至12-11-2009為投票

13-11-2009公佈

勝出者有一份禮物, 希望大家參加,
冇分爸爸或媽媽, 交幾多個名都得,

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

哈哈.... 請問拉票可以幾時進行呢

唏唏...

請支持我Catfitfit..... 諗嘅名, 唔該....

好多謝, 好多謝大家.... 特別係山頂上面嘅朋友....

打完自己都隱唔"柱"死餐死...

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

報到..

嘩...好熱鬧呀..haha...

咁係唔係呢度投票呀? 我地建讓名個點可唔可以投票架?

如果係呢度,我就提我自己一票啦...請大家多多支持我..haha..多謝

"超強嬤咪Club"

我提議可以安排點課程石比大家架,例如教織冷衫,煮野食呀,或者單親爹地教我地一般家居維修呀咁,等我地班超強媽咪越變越強呀...

原帖由 美瑩 於 09-11-6 11:19 發表
改名比賽, 由6-11-2009至10-11-2009止

11-11-2009至12-11-2009為投票

13-11-2009公佈

勝出者有一份禮物, 希望大家參加,
冇分爸爸或媽媽, 交幾多個名都得,
...

別墅

呀!

唔救快, 比了2位媽咪拉票先

我個係 "無敵媽咪club" , 再比自己一票:lol

各樓住投我一票

侯爵府

環保接龍勳章

貢好玩...等我都出黎拉吓票先....
記得支持我vane媽媽的: 超級媽媽大聯盟
如果我勝出....我勝出的禮物..將會送出比大家分享

原帖由 美瑩 於 09-11-6 11:50 發表
呀!

各樓住投我一票
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

嘩..vane..
咁你算唔算賄算架,講笑炸....哈哈哈哈

原帖由 vane 於 09-11-6 11:55 發表
記得支持我vane媽媽的: 超級媽媽大聯盟
如果我勝出....我勝出的禮物..將會送出比大家分享

水晶宮

報名

侯爵府

環保接龍勳章

可以分甘同味...多好, 獨樂樂,不如眾樂樂. ...

原帖由 moon_moon 於 09-11-6 13:12 發表
嘩..vane..
咁你算唔算賄算架,講笑炸....哈哈哈哈
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

大宅

原帖由 美瑩 於 09-11-6 11:50 發表
呀!

各樓住投我一票

good name ar

別墅

原帖由 ivychloe 於 09-11-6 13:58 發表

good name ar

這个good是否為一票

別墅

原帖由 vane 於 09-11-6 11:55 發表
記得支持我vane媽媽的: 超級媽媽大聯盟如果我勝出....我勝出的禮物..將會送出比大家分享

喂!
只拉票?
未投票?
咁快分享???份禮物係 米 田 共

複式洋房

原帖由 美瑩 於 09-11-6 14:27 發表

喂!
只拉票?
未投票?

笑c我喇!份禮物係 (米田共)

大宅

真好! 參加的條款放寬左, 咁我可以報名參加啦, 有得玩記得預我和囝囝.

41歲女人,開Club

這個會希望集中大家資料, 有活動可以通知各位, 免大家在post上找不到活動, 機本上會在這個post pm大家, 所以請放心, 不會要私人資料!
活動未定, 比D提示!

2. 人地媽咪
6. 美塋
7. pooth
9. vane
13. symimi
16. Happy233

如有錯漏, 請見諒, 新報名的可愛媽媽請自己加上名字, 以便紀錄。 謝謝 !

大宅

Dear sisters,

I come to say Hi !

Mei Ying,

Don't worry I am OK ar.

Here seems very happy ar.

珍珠宮

原帖由 美瑩 於 09-11-6 02:27 PM 發表

喂!
只拉票?
未投票?

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

水晶宮

仲有我同仔仔
活動未定, 比D提示!

2. 人地媽咪
6. 美塋
7. pooth
9. vane
13. symimi
16. Happy233
17. ohlove416

大宅

路過.......小小意見,不喜勿插
中女大聯盟的"中女",吾係吾好,但真係吾好係旺角召集羅
[939]

禁止訪問

首頁