自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我個囡近排個鼻生左好多黑頭,請問大家有無好介紹?驚太耐唔清潔的話,會越出越多,到時驚救唔返。

水晶宮

原帖由 zipzip 於 09-11-6 11:36 發表

我個囡近排個鼻生左好多黑頭,請問大家有無好介紹?驚太耐唔清潔的話,會越出越多,到時驚救唔返。
我個仔都係8歲,佢本身有濕疹底,有次睇醫生,介紹左呢隻比我個仔洗面,佢個鼻都有1粒黑頭。醫生話幫佢清潔唔會刺激皮膚的。Aquanil Cleanser白色樽泵裝480ml,我見到樓下藥房都有得賣$85。Aquanil呢個字係長方形黑色底白字,上下有藍色幼線,A字位由上至下有條粗藍色線的。

大宅

原帖由 jk923 於 09-11-6 12:01 發表
我個仔都係8歲,佢本身有濕疹底,有次睇醫生,介紹左呢隻比我個仔洗面,佢個鼻都有1粒黑頭。醫生話幫佢清潔唔會刺激皮膚的。Aquanil Cleanser白色樽泵裝480ml,我見到樓下藥房都有得賣$85。Aquanil呢個字係長方形黑色底白字,上 ...

唔該晒!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我個仔都係8歲,佢本身有濕疹底,有次睇醫生,介紹左呢隻比我個仔洗面,佢個鼻都有1粒黑頭。醫生話幫佢清潔唔會刺激皮膚的。Aquanil Cleanser白色樽泵裝480ml,我見到樓下藥房都有得賣$85。Aquanil呢個字係長方形黑色底白字,上 ...
可以整張相(梯)嗎?

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

KIEHL IS GOOD

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 Pulmma 於 09-11-6 12:45 發表
KIEHL IS GOOD

yes

大宅

請問額頭有油脂粒啱用嗎? 因為我囡囡係咁, 用緊C巴似乎功效不大;

另外"KIEHL" 小朋友都啱用? 因為我都煩左好耐買咩過佢洗面, 咁係Cleaning foam or Cleaning lotion呢?請說明, 謝謝.
KooKuKooKu :pint:

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

Kiehl 有條專比細路用的line 咖

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Veronique@chan 於 09-11-6 12:22 發表
可以整張相(梯)嗎?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔該晒...

首頁

尾頁

跳至