跳至

首頁

尾頁

別墅

想再問問大家的孩子現階段是飲哪一隻奶粉..因為我的孩子現在仍飲森永大仔(9個月至3歲).但都快4歲了, 在考慮該換那一隻較好, 美國奶粉擔心會有熱氣. 謝謝. ^^

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Vinell 於 09-11-10 12:48 發表
想再問問大家的孩子現階段是飲哪一隻奶粉..因為我的孩子現在仍飲森永大仔(9個月至3歲).但都快4歲了, 在考慮該換那一隻較好, 美國奶粉擔心會有熱氣. 謝謝. ^^ ...

A+4

大宅

3歲後已轉了喝鮮奶, 豆奶, 杏仁奶, 米奶等

原帖由 Vinell 於 09-11-10 12:48 發表
想再問問大家的孩子現階段是飲哪一隻奶粉..因為我的孩子現在仍飲森永大仔(9個月至3歲).但都快4歲了, 在考慮該換那一隻較好, 美國奶粉擔心會有熱氣. 謝謝. ^^ ...

男爵府

Odo早兩個月戒左奶, 咩奶都唔飲, 唯有轉食糙米飯同食多d豆類.

原帖由 denisechow 於 09-11-12 23:07 發表
3歲後已轉了喝鮮奶, 豆奶, 杏仁奶, 米奶等

男爵府

原帖由 LittlePigmom 於 09-11-16 22:11 發表
Odo早兩個月戒左奶, 咩奶都唔飲, 唯有轉食糙米飯同食多d豆類.

Jerry仔飲緊雪印思敏傑, 因為可以飲到7歲....另外會飲鮮奶, 豆漿....

大宅

我大女都仲係飲近森永大仔, 因為試過其他佢都唔鐘意飲, 唔轉住啦, 撗掂妹妹也飲同一樣的奶粉, 同埋e 院姑娘都話其實奶粉可以一種飲到大~

大宅

回覆 1# rebeccachor 的文章

A+4 ...
Anson在2006年1月29日出世!

別墅

same as my daughter!!

原帖由 rebeccachor 於 09-12-8 14:28 發表
我大女都仲係飲近森永大仔, 因為試過其他佢都唔鐘意飲, 唔轉住啦, 撗掂妹妹也飲同一樣的奶粉, 同埋e 院姑娘都話其實奶粉可以一種飲到大~

別墅

謝謝rebeccachor's reply. 我囝囝都未轉到. ^^

但我想知 A+4ok嗎?會否熱氣或有大便硬唔硬?謝謝先.

首頁

尾頁

跳至