跳至

首頁

尾頁

大宅

***2001年12月精叻小魔怪會***

***2001年12月精叻小魔怪會***
會員名單

1日:
Yee 仔仔 阿懵 (粉嶺)
france 囡囡 齡齡豬 (天水圍/深水步)
琳琳B媽 囡囡 琳琳 (九龍灣)
wwwccc 囡囡 Rachel (跑馬地)
JasonMa 仔仔 卓奇
2日:
DumDumMa 囡囡 藹彤
5日:
fchan 囡囡 (堅尼地城)
funnyhan 仔仔 樂樂
6日:
Samuel媽 仔仔 嘉禧 (青龍頭)
yuetma 囡囡 Joyce (馬鞍山)
espirit 囡 囡 思 捷
7日:
MYRON MA 仔仔 MYRON
8日:
Nee媽媽 囡囡 (九龍塘)
9日:
JamieMami 仔仔Jamie (元朗)
10日:
Amyyiu 囡囡 蔚藍 (藍田)
11日:
tszpui 仔仔
pampam 囡囡 Nicole
傑傑mummy 仔仔 傑傑 (青衣)
joycelee 仔仔 匡匡
Louisef 囡囡
13日:
mangtau 囡囡 尉斯 (油麻地)
wingwu 囡囡 穎欣 (佐敦)
Suki Lo 仔仔 柏言 (旺角)
15日:
Helen 仔仔 Anson (藍田)
angelmak 囡囡 雅詠
16日:
isee 仔仔 浩浩 (堅尼地城)
17日:
晴晴媽咪 Venus 囡囡 (旺角)
18日:
heima 仔仔 熙熙 (銅鑼灣)
豬仔媽 仔仔 豬仔(沙田)
19日:
ChrisMa 仔仔 (粉嶺)
elleyuen 囡囡GLORIA (九龍塘)
Sofina 仔仔 俊燁
Matthewma 仔仔 Matthew
20日:
Pat 仔仔 東沂(音而) (將軍澳)
21日
晟媽 仔仔 健晟
22日:
fwy1222 囡囡
23日:
亮亮媽咪 仔仔 (沙田)
Charmainema 囡囡 Charmaine (葵涌)
24日:
Kristymummy 囡囡 凱琳 (馬鞍山)
joshua's-mom 仔仔
標標 仔仔 Sheung Yim
26日:
Tinny mama 囡囡 (TKO)
Markli 囡囡
27日:
rack 囡囡 Jasmine (屯門)
JC 仔仔 卓昀 (北角)
Twinsmami 囡囡 芷琳 仔仔 梓謙
28日:
cutebma 仔仔 Hin Hin
laam1228 囡囡 (沙田)
29日:
crystal.lss 仔仔 Jonathan
Eammie 仔仔 Jaspar
30日:
ManLam 仔仔 峻維 (九龍灣)
laulau 囡囡 穎楠 (筲箕灣)
豉油b 仔仔 卓軒ivan (粉嶺)
Montam 仔仔 Zeppelin Wong (天水圍)
31日:
小晴 囡囡 采君 (鑽石山)
bearfamily 仔仔 Ob (馬鞍山)
Lazyma 囡囡 煦詠

仔仔 : 31
囡囡 : 26

lilian.chim  我仔仔也是2001年12月出世的,怎樣可以加入你們的會?  發表於 11-10-29 23:13
遊客 發表於 03-2-14 09:56

Re: 2001年12月寶寶會

好呀!

fchan

o依! 點解我變

別墅

無端端logout我?! 再來過!

好呀!

fchan

大宅

heima,
你好快手呀!!我都覺得咁樣好d,歸一d,我地又可以再傾過了. :-P

大家好!! 我係Kristy的媽咪, 我有一個寶貝囡囡Kristy, Kristy是我的可人兒!!

別墅

hehe

來了

別墅

大家好,新地方見面...
:-P :-P

大宅

報到 ~~

大宅

[size=xx-large]

別墅

我又報到!!!(雖然我好少留言 )

大宅

我地都o黎報到!!!

複式洋房

hello:
好久沒見, 大家好嗎??
何時見面??

myron ma
myron BOD 07 dec 2001 Alvin BOD 12 Sep 2005

大宅

hello

根據板主o既建議, 我將大家個list放在係第一板, 但係個list好舊, 如果漏在邊位媽咪, 請報上名來, 讓我update個list

標標, MYRON MA, fchan,
請問你地個B是哪一日出生? 另fchan, 你個寶寶是仔仔還是囡囡?

別墅

heima

我個女是12月1日出世的, 我住堅尼地城, 唔該晒!

男爵府

2019新春慶豚圓

各位好,

我又來報到,唔好漏

大宅

[size=medium]present

大宅

Yes! Here I am! :-P

大宅

咦, 好似仲有好多媽媽未報到噃!

別墅

Hello :

報到
豬仔媽

複式洋房

Hello all,

first time to chat here. how are you ?

my daughter is Jasmine, 27 Dec born.

rack

別墅

Samuel媽 :
你幫samuel仔報了幼兒中心味???
豬仔媽

首頁

尾頁

跳至