意見反饋
義工

自由報料 今日: 33|主題: 266395

OK.....................杯

大宅

國民生產總值:1811

投訴..........咁辛苦先有100分

無杯換

公爵府

國民生產總值:27567

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

OK 便利店 CIRCLE K 鬆弛熊 San X- Rilakkuma

OK 便利店 CIRCLE K 鬆弛熊
San X- Rilakkuma 藍色杯

想交換 黃色 / 綠色 都 O.K.
可MTR 沿線面交

有意 PM

公爵府

國民生產總值:27567

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 florence0204 於 09-12-11 14:48 發表

OK 便利店 CIRCLE K 鬆弛熊
San X- Rilakkuma 藍色杯

想交換 黃色 / 綠色 都 O.K.
可MTR 沿線面交

有意 PM

大宅

國民生產總值:1811

回覆 3# florence0204 的文章

我只有印花

侯爵府

國民生產總值:23535

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

(林)住有200分換2隻杯,點知全ok都無杯換,話唔會返貨 換左2隻公仔

大宅

國民生產總值:2339

是否可頭訴ok,惠康,manning都可order啦.....

伯爵府

國民生產總值:18332

Me too!! I have 200 points, want to redeem 2 cups...but they said only the dolls remain!!!
Can we complain??

男爵府

國民生產總值:9807

我都係無諗過會無貨囉,,,雖然寫明話換完即止,,但d fun又難儲,我都以為唔洗急,夠二百fun先去換,而家全線無貨,重講明唔再返貨tim,講真我對三隻公仔無大興趣,我女之前買隻咁細的公仔都唔貴,諗住杯會實用d啫!!
我覺得呢d野都無得好投訴,人地都寫明換完即止,我都"即止"囉,以後唔會再喺OK呢間野儲分儲任何野,比喺7仔儲易好多,20蚊一個印花.30蚊兩個,實實在在係一個印花,只少唔會打開印住thank you(零fun)!!

水晶宮

國民生產總值:62981

畀面勳章 BK Milk勳章

我有一張25分, 如所要可以pm我.
知足常樂 自得其樂 苦中作樂

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.