跳至

首頁

尾頁

大宅

mama 肚中線同肚臍

我想問你地肚皮條中線仲有無??
而且個肚臍仲黑唔黑???

有無方法可以靚番??

大宅

Re: mama 肚中線同肚臍

I still have the middle line and the 肚臍仲好黑,好似好dirty甘! But I do not have肚紋, how about you?
My mom still have middle line and cannot get rid of until now, I also want to get rid of that!
BTW, my hands' 關節are painful, do you have same problem?

禁止訪問

子爵府

慢慢會無..我之前都好黑,見到自己就想死..不過現在無啦!!!

別墅

我都係呀, 條中線同肚臍都好深色。生完到宜家都成3個月啦..一d 都無改善。個肚同個胸都鬆弛, 真慘! :cry:

珊瑚宮

好媽媽勳章

我四個月喇仍然係咁樣,真係慘啊。

大宅

我5個月喇仍然有肚中線及肚紋。好肉酸呀!點好!

大宅

我都係仲有條中線, 不過就淺色佐好多,
但個肚同個胸都鬆弛, 真慘! :-(

大宅

喂, 我發覺肚臍d深色野係可以洗得甩ga, 摔下摔下而家甩晒啦!!!

首頁

尾頁

跳至