跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

計20號X'mas party完滿結束後,又籌備農曆新年聚會啦!今次除了希望原班人馬到齊,仲希望上次錯過咗嘅朋友有機會一聚.歡迎元朗天水圍的爸媽帶同任何年齡組別的小朋友來玩.地點,形式及內容,開放給大家,歡迎提議.

大宅

陪月勳章

多謝今天招待。。。 THX

原帖由 陳+6 於 09-12-20 22:58 發表
計20號X'mas party完滿結束後,又籌備農曆新年聚會啦!今次除了希望原班人馬到齊,仲希望上次錯過咗嘅朋友有機會一聚.歡迎元朗天水圍的爸媽帶同任何年齡組別的小朋友來玩.地點,形式及內容,開放給大家,歡迎提議. ...

大宅

希望邀得靚媽神Lillian11出山,咁大家就口福啦!如果你都係房CEO,又或者係屎,都歡迎你帶埋小朋友來又玩又食,共享新年喜悅.

大宅

Wow.........
MUST join!
pls count us

子爵府

陳+6
哩排應酬多我副老骨頭要抖吓, 下次你再攪party預埋我啦。
thanks very much ar!
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

大宅

我知道新正頭,大家又要拜年,又要洗邋遢,又可能要旅行避年,又可能要返鄉度歲.約大家去party的確係有d難度.不過我打算係新15玩吓元宵晚會咁,應該大家會空閑d.

子爵府

好! 大家到時再約。

Before next party, 有時間出嚟tea吓你有猜興趣呀?
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

大宅

有興趣呀~

大宅

我諗元宵晚會都幾好,比d小朋友猜吓燈謎,玩吓遊戲,最好又自己帶嘢食,整番個dinner buffert就啱啱好!

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都有興趣呀.
DoDoDo

大宅

我都有興趣.

Thanks!
曦曦媽咪 ;-)

大宅

有冇MAMI可以安排會所嘅遊戲室或宴會廳,可供該日使用.我心水日期係正月十五(2月28日)星期日晚上6:00-9:00,又係首1.5小時為自助晚餐.之後係猜燈瞇和集體遊戲.最後梗係抽獎啦!

子爵府

到!

子爵府

嚟緊係虎年, 咁個party 會唔會係
"虎虎生威元宵晚會"

伯爵府

畀面勳章

SUPPORT SUPPORT

大宅

好媽媽勳章

原帖由 陳+6 於 09-12-30 22:50 發表
我知道新正頭,大家又要拜年,又要洗邋遢,又可能要旅行避年,又可能要返鄉度歲.約大家去party的確係有d難度.不過我打算係新15玩吓元宵晚會咁,應該大家會空閑d. ...

元宵晚咁啱又星期日晚, 如果當晚無春茗約會的話, 我會來的! 遲些再confirm約實吖 (不知會否搞中午呢, 小女星期一早要返學)

大宅

好媽媽勳章

原帖由 forty+ 於 09-12-31 13:29 發表
好! 大家到時再約。

Before next party, 有時間出嚟tea吓你有猜興趣呀?

好喎, 大家出嚟 tea吓呀,,,,,幾時?? 或幾家人小型大食會or bbq都得....

大宅

嘩,嘩,嘩!神Lillian11現身啦!想食好嘢,就認住佢個嘜頭啦!上次X'mas party個buffert,佢整果d七彩雞絲麻醬撈米線,同桂花糕,至今仍為人津津樂道.今次元宵party實有新攪作.咁大家快d報名啦!

大宅

PLS COUNT ME 2A1B

大宅

日期:2月28日(sun) 地點:御景園會所 現在想徵求大家意見,因為星期一要返工返學,原先我想6:00-9:00pm會否太夜?不如大家投票啦!

首頁
12345...8

尾頁

跳至