自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

想買Gerber嘅moisturizing stick.
揾咗JUSCO(荃灣),CALL 荷花,都話冇.
有冇人知邊度有得賣?
唔該晒!
email: [email protected]
我嬡G女02年9月13日-2:44pm出世, 重3.7kgs;10個月就識行啦!!!! 7歲啦! 返學好開心呀! 媽咪爹o地好錫我嫁! 多謝媽咪爹o地!  

大宅

我上個月買過兩支,阿仔阿女一人一支,好好用。

Sent 左店既 website 比你,pls check email.

原帖由 christyltl888 於 09-12-27 23:57 發表
想買Gerber嘅moisturizing stick.
揾咗JUSCO(荃灣),CALL 荷花,都話冇.
有冇人知邊度有得賣?
唔該晒!
email: [email protected]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

嗯? 仲以為Gerber嬰兒用品撤出咗HK~ 乜仲有㗎?
係水貨 OR 專賣counter?

別墅

thx! Imfg.原是想要
Gerber Teeny Faces Moisturizing Stickhttp://www.epinions.com/reviews/Gerber_Teeny_Faces_Moisturizing_Stick
你有冇試過呀?

不過, 你recommand嘅都好似ok. smell如何? 會油膩嗎?

原帖由 lmfg 於 09-12-28 00:28 發表
我上個月買過兩支,阿仔阿女一人一支,好好用。

Sent 左店既 website 比你,pls check email.

我嬡G女02年9月13日-2:44pm出世, 重3.7kgs;10個月就識行啦!!!! 7歲啦! 返學好開心呀! 媽咪爹o地好錫我嫁! 多謝媽咪爹o地!  

別墅

Gerber Teeny Faces Moisturizing Stickhttp://www.epinions.com/reviews/Gerber_Teeny_Faces_Moisturizing_Stick

原帖由 christyltl888 於 09-12-28 01:48 發表
thx! Imfg.原是想要
你有冇試過呀?

不過, 你recommand嘅都好似ok. smell如何? 會油膩嗎?

...

大宅

我以前都係買 Teeny Face,好似係幾年前既型號,呢一兩年變左有小鱷魚圖案呢款。

我舊年響美國都係買新果支,但早排去完街唔見左,好彩而家都買到。

原帖由 christyltl888 於 09-12-28 01:48 發表
thx! Imfg.
原是想要 Gerber Teeny Faces Moisturizing Stick
http://www.epinions.com/reviews/Gerber_Teeny_Faces_Moisturizing_Stick
你有冇試過呀?

...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問邊度有得買??

首頁

尾頁

跳至