心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

Anyone live in Tsuen Kam Centre, Tsuen Wan

Anyone live in Tsuen Kam Centre, Tsuen Wan

複式洋房

Re: Anyone live in Tsuen Kam Centre, Tsuen Wan

我曾經住過,有咩想問? 我都幾鐘意住嗰度,以前住既時候,屋企望到無敵海景,好靚.

侯爵府

好媽媽勳章

Re: Anyone live in Tsuen Kam Centre, Tsuen Wan

Why you move out of Tsuen Kam Centre ? Where do you live right now ?

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好意思! 我路過想多口問句, Tsuen Kam Centre喺咪即係荃錦中心, 連住南豐中心嗰個商場? 個海景係咪指近西鐡嗰個海, 如果係, 咁個海景都好遠下喎!

複式洋房

DoReMi媽媽 寫道:
唔好意思! 我路過想多口問句, Tsuen Kam Centre喺咪即係荃錦中心, 連住南豐中心嗰個商場? 個海景係咪指近西鐡嗰個海, 如果係, 咁個海景都好遠下喎!

唔係近架,但望到青衣,夜晚靚.

複式洋房

小師妹 寫道:
Why you move out of Tsuen Kam Centre ? Where do you live right now ?

你係唔係想搬入去?睇吓有咩答到你.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔係近架,但望到青衣,夜晚靚.

咁夜晚佢又真係幾靚o既!

珊瑚宮

看"東方" 好似"荃錦中心"的大廈業主法團要"破產.

大宅

但係我唔鐘意tsuen kam 下面係馬會~
同埋我有朋友住果到~
我唔太喜歡d 間格~
洗手間好細呀~

侯爵府

好媽媽勳章

12312 寫道:

Oh, really ?

大宅

小師妹 寫道:
12312 寫道:

Oh, really ? [/quote]
東方講既係"荃灣中心"而唔係"[size=large]荃錦中心 :wink: [quote]

大宅

sorry [size=large]荃灣花園”先真

首頁

尾頁

跳至