自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

用開頂揭式歐洲機, 有d 想換大眼雞, 上面可以擺野

但大眼雞是不是可能會漏水呢?

洗衫一般要幾耐呢? 我而家要洗成兩個鐘.

謝謝

男爵府

c6就話大眼雞會洗得乾淨d,又可以用少d水...
不過我地屋企放唔到大眼雞,所以要買返上面開揭既機~~~~

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我鍾意用開頂揭式歐洲機, 大眼雞要少少彎低腰洗衫唔太方便. 我裝部開頂揭式時已經度好哂位, 上面仲度身做到個櫃呀~

男爵府

我覺得日式機又平, 又慳水,又洗得乾淨,最好係可以自己"交"時間, 洗,過水,同乾衣幾多分鐘都得!!

我家有2個小寶貝~~~

翡翠宮

agree大眼雞會洗得乾淨d,又可以用少d水...

係時間耐d。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我自己本身鍾意用頂揭式,
因為大眼雞要彎低身,
我覺得會比較唔方便同辛苦D

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我鐘意用大眼雞, 睇住佢洗, 一清二楚, 見到過水時由最污濁, 至最尾過水, d水好清, 覺得好放心, 洗得好乾淨。我一直用開大眼雞, 都從沒有漏水喎, 用過不同牌子的, 都無你擔心的這問題。

我用洗衣籃一次過裝起晒全部洗好的衫拎去掠衣架搞, 所以彎腰塞d衫入去洗 + 拎返出來, 都只係2次, 唔覺有咩麻煩。

侯爵府

大眼雞! 唔洗1hr洗完一機, 點會漏水架, 漏水仲有人買咩! 我係大眼雞上面放電磁爐煲湯架, 幾慳位, 不過, 原來電磁爐同洗衣機唔可以同時間一齊用, 因為會干擾洗衣機運作, 初初唔知以為洗衣機壞左, 但大家分開時間用就冇問題.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有D大眼雞窄身D,咁有乜分別呀,

男爵府

好媽媽勳章

我覺得大眼雞好好多!因試過洗一些新毛巾,用頂揭式洗完勁甩毛,我再係自己家用大眼雞洗(另一批同牌子新毛巾)又冇甩毛喎,而且d衫好襟新

公爵府

我自己鐘意大眼雞, 洗得乾淨d,又用少d水...
不過宜家間屋, 只可以用頂揭式歐洲機 ~~

首頁

尾頁

跳至