親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好想去日本玩下

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Why not? 去東京行下囉

男爵府

4天當然可以啦...快d報名啦

男爵府

如果自己去 , 是不是很簡單 ? 水唔水做簽證 ??

原帖由 kitbebe 於 10-2-24 17:30 發表
Why not? 去東京行下囉

男爵府

唔係啊 , 我想自由人去的

原帖由 翹翹咪咪 於 10-2-24 17:32 發表
4天當然可以啦...快d報名啦

男爵府

各位 sis , 如果有自由人去日本的酒店 + 機票 請告知我 , thanks

大宅

我通常都幫襯cx holidays, 你可以睇左package 先:
http://www.cxholidays.com/chl/zh/r/interest/FUN-CIT#NRT
然後去各大旅行社叫佢地幫你book, 好方便。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

特區護照唔駛簽証好耐啦, 我都係國泰假期訂機票+酒店

原帖由 may05g 於 10-2-24 17:32 發表
如果自己去 , 是不是很簡單 ? 水唔水做簽證 ??

公爵府

係咪第一次去呀, 自由行去日本好安全, 只要睇清楚地鐵路線, 唔好搭錯車, 搵d酒店近鐵路會比較方便, 我通常搵安運滿fun買package, 好似平d.

題外話, 如果你遲幾日去得唔得, 因為可能睇到櫻花喎.

男爵府

唔該哂你, 我去 c c 先

原帖由 LittleKiwi 於 10-2-24 17:50 發表
我通常都幫襯cx holidays, 你可以睇左package 先:
http://www.cxholidays.com/chl/zh/r/interest/FUN-CIT#NRT
然後去各大旅行社叫佢地幫你book, 好方便。

首頁

尾頁

跳至