跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本人不是一個多事的人,但今次真係忍無可忍,請大家小心呢間 信x西藥房 (街市對面) 地點喺合財街合益廣場門口,右邊係肉檔.

我地做媽咪的當然會入了好多奶粉會尿片會的,所以不時會有d 現金 coupon買嘢, 但呢間嘢次次用 coupon買嘢都用無貨做借口, 唔賣的, 但明明係有貨, 佢就話呢d唔可以用coupon, 我兩次用雅培一送一用唔到,今次用 Pampers $20 又用唔到, 佢地話今批貨無呢d 優惠, 根本係作嘢, 我用呢d coupon都不知幾多次啦, 第d藥房從來無呢種事發生, 有貨就自然用得, 我打去雅培問係咪有分一d 係用 coupon 買的貨,佢地話無咁既事,會叫 sales 行開呢間 信x 同佢地講返. 唉! 如果唔想比人用 coupon 咪唔好做公司指定商店囉,我可以去第間,但唔好咁耍我呀!一次係咁兩次又係咁, 如果唔係就腳都唔會再去.但經過今次,我以後唔會再幫襯佢.

仲有佢亦係日本雪印指定商店,即係要賣行貨的,但有次佢用水貨賣比我,但問都無問要水貨定行貨就收錢, 好在發現得早, 出了門口佢一定唔退,佢咁狗! 雖然係平d,但食開行貨有信心d嘛.如果叫老公去買一定比佢呃咗.

請大家唔好幫襯佢呀!

:;pppp: 信x藥房:;pppp:

男爵府

係呀,我上之用Pampers $20 佢又係用同一個理由唔比我換呀,我明明見到有架....當時我仲拎住幾袋"送"..真係氣頂....

洋房

之前我都試過呀!!
買奶粉用COUPON又話無貨,咁我咪去第二間買,即刻賣俾我呀!!
所以我唔會再去呢間買野架

別墅

How to differentiate行貨and水貨?

伯爵府

呢間野都偏貴
我買開既廁紙....平均其他葯房係 $23-25...
佢個間賣 $27.....同惠康一樣咁貴....

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我近排鐘意冠誠 , 價錢公道 , 最緊要好禮貌麻 ,好少缺貨

公爵府

畀面勳章

原帖由 三個白白豬 於 10-2-27 23:22 發表
我近排鐘意冠誠 , 價錢公道 , 最緊要好禮貌麻 ,好少缺貨

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

it's my no.1 must go shop, another is south north shop!
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

買奶粉, 尿片我都係去呢間, 不過其他就免喇, 試過去配藥佢地會SELL你第二樣, 沖涼又係, 問佢門口擺果D幾錢, 佢唔講只係SELL我另一隻牌子

別墅

我都係去呢間買奶粉 , 尿片

複式洋房

雪印行貨有中文說明,果次一睇係全日文的. 明呃!

原帖由 lcycindy 於 10-2-27 17:05 發表
How to differentiate行貨and水貨?

複式洋房

呢間信x咁衰,我問過人,原來好多人都係用coupon 買嘢都買唔到的.如果唔係要湊仔,一定去消委會投訴佢.

元朗有咁多藥房,競爭咁大應該服務會好d先啱.但一間比一間差.
以我在bk所見,以前施培記個位果間有人話佢賣假貨,x溢d sales 勁無禮貌,呢間信x 就咁無良,所以有時去 mannings ,watsons好過.

禁止發言

首頁

尾頁

跳至