自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

想問下邊間銀行小朋友開户口好D? 我想幫佢儲起D利是錢 THX!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 yi83 於 10-2-28 15:54 發表
想問下邊間銀行小朋友開户口好D? 我想幫佢儲起D利是錢 THX!
而家冇乜銀行有得開小童户口.好似得星展
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2895229&page=1#pid40536099

大宅

好媽媽勳章

回覆 2# drizzle 的文章

thx!

子爵府

2018復活節勳章

我同個仔在恒生開咗個兒童戶口,仲可以加埋入我個網上理財戶口添

大宅

我個仔係大新開架,個時有禮品,而家5唔有冇,可以 問下

侯爵府

我都諗住開大新呀.佢而家有4款公仔既儲存戶口,如果戶口有5千蚊而放1個月(好似咁上下)就有野送,本來帶晒D利是錢諗住今日開.點知唔記得帶囝囝出世紙...激死

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我上星期開左大新,先入5000蚊放一個月,之後會有禮物送。仲可以整埋張存款咭,帶埋相佢會幫你整係張咭度,我揀左thomas公仔戶口比亞仔。

男爵府

請問開thomas戶口有咩送?

原帖由 bobo101^*^ 於 10-3-1 16:42 發表
我上星期開左大新,先入5000蚊放一個月,之後會有禮物送。仲可以整埋張存款咭,帶埋相佢會幫你整係張咭度,我揀左thomas公仔戶口比亞仔。 ...

大宅

好媽媽勳章

請問送左咩呀?THX!
原帖由 bobo101^*^ 於 10-3-1 16:42 發表
我上星期開左大新,先入5000蚊放一個月,之後會有禮物送。仲可以整埋張存款咭,帶埋相佢會幫你整係張咭度,我揀左thomas公仔戶口比亞仔。 ...

大宅

好媽媽勳章

有邊4款公仔呀?THX!
原帖由 christyheihei 於 10-3-1 15:28 發表
我都諗住開大新呀.佢而家有4款公仔既儲存戶口,如果戶口有5千蚊而放1個月(好似咁上下)就有野送,本來帶晒D利是錢諗住今日開.點知唔記得帶囝囝出世紙...激死 ...

首頁

尾頁

跳至