自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問有冇人去過..好唔好玩??...因復活節搵地方去...如果去4日3夜會唔會多左D...(同我6歲小朋友)..岩唔岩佢玩呢??

子爵府

原帖由 caffey2003 於 10-3-7 22:22 發表
想問有冇人去過..好唔好玩??...因復活節搵地方去...如果去4日3夜會唔會多左D...(同我6歲小朋友)..岩唔岩佢岩唔岩呢??

我都想去,諗住搵輕鬆旅行團,我小朋友2歲半,頂多3日2夜,茶實我都唔知佢岩唔玩~

侯爵府

好媽媽勳章

多机動game, 唔係太arm甘細小朋友, 不如去長隆, but eatser 去2邊都一定多人
原帖由 luilui007 於 10-3-7 22:29 發表

我都想去,諗住搵輕鬆旅行團,我小朋友2歲半,頂多3日2夜,茶實我都唔知佢岩唔玩~

大宅

我都報左名係復活節去玩,2日1夜,我個仔就五歲幾 ~ 希望好玩啦 ~~~

子爵府

原帖由 Sammiy 於 10-3-7 22:42 發表
我都報左名係復活節去玩,2日1夜,我個仔就五歲幾 ~ 希望好玩啦 ~~~

報邊間?幾多錢?多唔多買野景點?可否分享下

大宅

長隆我去左3次啦...不過我都諗過2日住長隆2日去華僑城...但係我老公話2到都咁多人..唔想走黎走去咁辛苦...
有媽咪話住主樓果邊6點後冇野食....我想問下有冇人住過茵特拉根瀑布酒店呢??佢唔係主樓會唔會多D野食選擇??

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至