意見反饋
義工

自由講場 今日: 1223|主題: 1004623

唉 ! 樣樣都話加

水晶宮

國民生產總值:65846

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

民不聊生

彩鑽殿

國民生產總值:663345

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珊瑚宮

國民生產總值:121287

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

國民生產總值:180

好媽媽勳章

最悲的是食物10年加了一倍,大學生的薪酬卻跌了一兩成……連自立都有問題,被人「慰問」畢業出來為什麼不可以即時獨立生活OTL

進步就會快樂。

水晶宮

大圍都賣 $8xxx 一尺

洋房

國民生產總值:94

樣樣加...人工又唔見佢加...唉

別墅

國民生產總值:647

好媽媽勳章

聽聞仲有好多野都陸續會加(新聞話), 真係慳到唔識點慳至得...

水晶宮

國民生產總值:50735

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

公爵府

國民生產總值:27302

原帖由 sonic04 於 10-3-26 08:26 發表
人工無得加

你地話政府做緊咩??

水晶宮

我己經好慳 , 午餐雪櫃有咩就食咩 , 晚餐買十蚊豬肉分 2 餐做肉餅連亞女第日帶飯 , 再 + d 菜 , 有時買條魚 , 耐唔中煲湯 , d 野再貴 , 你叫我點生活

衫己經買 d 出品樣辦 (cheap個 d) 著

別墅

好媽媽勳章

回覆 1# simple430 的文章

同感...

別墅

好媽媽勳章

人工無得加

家用更加唔駛諗住有得加!

水晶宮

國民生產總值:56138

2018勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 simple430 於 10-3-26 09:08 發表
我己經好慳 , 午餐雪櫃有咩就食咩 , 晚餐買十蚊豬肉分 2 餐做肉餅連亞女第日帶飯 , 再 + d 菜 , 有時買條魚 , 耐唔中煲湯 , d 野再貴 , 你叫我點生活

...
生日月, 開心過

禁止訪問

國民生產總值:81485

珍珠宮

國民生產總值:44134

原帖由 simple430 於 10-3-26 09:08 AM 發表

...

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

禁止訪問

國民生產總值:89305

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

國民生產總值:17340

複式洋房

國民生產總值:487

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.