自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係街見到有人拖過5,6次,但從未見過D舖頭,網上有得買~
今日終於俾我係某日本網上BB車區見到啦 ,但運費太貴,同埋我唔識日文,溝通唔到
有冇媽咪知道香港邊到有得買,大約幾錢度???
Many Thanks
<<<就係呢架啦!
(搵到張相已經好有滿足感囉 )

侯爵府

當年見到就一見鍾情,之後知道大陸'沃爾瑪'賣過一期,之後無貨,香港就應該無入行貨!(有d朋友o既外國運過黎)
原帖由 jennyliu 於 10-3-29 17:29 發表
今日終於俾我係某日本網上BB車區見到啦 ,但運費太貴,同埋我唔識日文,溝通唔到
Many Thanks:ilove ...

男爵府

原帖由 你好嗎 於 10-3-29 17:42 發表
當年見到就一見鍾情,之後知道大陸'沃爾瑪'賣過一期,之後無貨,香港就應該無入行貨!(有d朋友o既外國運過黎)

Thanks!!!!
哦,我岩岩上yahoo seach Joovy都seach到幾架~
原來有made in china架,怪唔之得yahoo個d咁平啦 全新車千幾就有~

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

幾靚喎...

男爵府

睛靈勳章

http://www.bnm.com.hk/?o=item&act=view&id=2918
呢樹都有喎

男爵府

睛靈勳章

http://www.bnm.com.hk/?o=item&act=view&id=2918
呢樹有喎

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

淘寶有:
http://item.taobao.com/auction/i ... f9e41545a8ceaee.htm
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

民房

玩具反x城有,大約$1500~1600蚊

大宅

原帖由 jennyliu 於 10-3-29 17:29 發表
Many Thanks:ilove ...

我最近係 yahoo 拍賣度買左呀 ! 之前都有諗過淘寶買....但計過條數連埋運費都唔相差好遠.......所以都係香港買便算...哈哈...專人送到屋企之餘幫我裝埋...服務ok!

禁止訪問

大宅

原帖由 lauclai16 於 10-3-29 20:33 發表
我想問呢部車有乜特別呢.....請指教

如果有兩個小朋友咪方便... 細 b 坐前面 ( 因未識行 ) ..大b 坐後面/企 .....有時自己帶佢地出街...大果個自己行行下又扭你抱...好煩的 ...這架車就係方面係度...

大宅

醒目開學勳章

係yahxx bid打兄弟車 就會搵到

男爵府

原帖由 e_e8x_x8 於 10-3-29 20:15 發表
玩具反x城有,大約$1500~1600蚊

有嗎???點解唔覺眼既

子爵府

我最近行過都搵唔到, 我之前又係係街見到有人用, 好想出返架....等我聽日去睇睇先
原帖由 jennyliu 於 10-3-29 21:13 發表

有嗎???點解唔覺眼既

男爵府

原帖由 pinkyhsy 於 10-3-29 22:31 發表
我最近行過都搵唔到, 我之前又係係街見到有人用, 好想出返架....等我聽日去睇睇先

出到新車未呀?! 我只係係YAHOO 拍賣網SEACH度幾架~但唔知會否係大6牌~

大6牌係咪冇分別ga???

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

同peg個隻牌子一樣, 加塊企板, 就可以企一個20kgs以下小朋友

首頁

尾頁

跳至