自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

忠角和奸角都演得好好.唯有狂揪,個人覺得佢個樣兇神惡剎,演面部表情嘅戲又唔得,如果歐陽淑蘭個角色畀惠x紅做,咁就更加好la.
除以之外,真系無咩可以挑剔ga啦,李添勝監製真系好掂啊.拍親嘅劇集都系咁引人入勝.希望tbb畀佢監製多d戲.滿足下我哋觀眾.
而家好嘅監製唔多,唔想成日睇果d抄舊橋嘅電視劇呀.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我又覺得元秋做得幾好喎, 嫌佢少戲份tim
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

好媽媽勳章

你係咪講緊"鐵馬尋橋"丫?

大宅

好媽媽勳章

好難想像到..楊怡後生咁靓女,當老左之後變左元秋個樣有d唔入戲tim...(我睇第一集果陣時真係咁講架,0下?!? 元秋後生係楊怡?!! )

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

尋晚 99睇戲時話 個方向果對眼似足老豆咁, 奸到C

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 栩栩 於 10-4-13 11:22 發表
忠角和奸角都演得好好.唯有狂揪,個人覺得佢個樣兇神惡剎,演面部表情嘅戲又唔得,如果歐陽淑蘭個角色畀惠x紅做,咁就更加好la.
除以之外,真系無咩可以挑剔ga啦,李添勝監製真系好掂啊.拍親嘅劇集都系咁引人入勝.希望tbb ...

大宅

原帖由 mamibb 於 10-4-13 11:29 發表
好難想像到..楊怡後生咁靓女,當老左之後變左元秋個樣有d唔入戲tim...(我睇第一集果陣時真係咁講架,0下?!? 元秋後生係楊怡?!! )

我都係咁話 .... 到而家我都覺得元秋做唔到老左之後嘅楊怡 ; 唔好講靚唔靚先, 只係講style 問題, 元秋講嘢、0鬧人嘅 style , 會比較惡、比較八婆feel d 、放d , 而楊怡0鬧人就比較含蓄d , 所以兩者都幾唔配合 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

元秋做包租婆做到入型入格喇

大宅

hashtag影視迷勳章

琴日向佐有一個樣好似亞凡達....

(佢同亞章係靈堂互掘個幕)
願BB身體健康

子爵府

原帖由 mamibb 於 10-4-13 11:29 發表

hahah, 我都係 gum 諗

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢套真係幾得,連好少追劇o既我,
都要追下,我覺得鄭嘉穎d戲進步左,
馬明真係做得好好呀,特別佢哮喘病發真係好似,
元秋佢真係唔多識做戲,林嘉華真係超衰

珍珠宮

好媽媽勳章

林嘉華做衰人做到入型入格

子爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

其他角色老左只不過加多幾條白頭髮同鬚
但楊怡老左居然變左元秋……

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 寵壞了 於 10-4-13 13:19 發表
林嘉華做衰人做到入型入格

噚晚林嘉華鬧佢兩個女幾衰呀,連啲女面前都要
做戲

男爵府

好媽媽勳章

我覺得成套戲最唔得嗰個就係x秋. 連 d 細嘅都有戲交下 !! 佢

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 oooasis 於 10-4-13 01:22 PM 發表
其他角色老左只不過加多幾條白頭髮同鬚
但楊怡老左居然變左元秋……

但完全想像唔到要元秋自己做番後生版,
坐係嘉穎單車尾

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

呢套劇開頭好鬼亂, 我都冇乜心機睇, 但過咗大約一星期就越來越好睇
我反而最頂唔住向生喎 , 唔識做戲, 講嘢又講到一舊舊, 唔睇字幕都真係唔知佢講乜.....但佢個衰樣又真係好鬼襯呢個咁衰嘅角色

男爵府

死火...佢唔含煙唔認得佢添...係失色左d.

向生好野, 唔講野都奸到出汗, 大家比d時間佢, 不竟都係第一套劇.

個個都演得好好, 尤其羊兒, 鐵沙掌有小小進步

珍珠宮

原本以為唔駛再睇向生,點知原來佢仲會再返生。。。唉~唔通真係要睇佢睇到尾?

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

湛師父都做得好好呀 佢真係好似高手咁, 打得好好睇呀 

首頁

尾頁

跳至