跳至
[2009年] 去影bb相

首頁

尾頁

大宅

bb坐到, 有無人會帶bb去影bb相? 見到0909媽媽會介紹有間叫 soha, 有無人聽過好唔好??

複式洋房

我上個月同女女去左VENTURE

別墅

this sunday i will try sense studio 5月中會try my baby face

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

soha都ok嫁..就算我bb扭計佢地比我餵完奶先再影過..
影到超哂時都無咩大問題...
又會出盡法寶氹我bb笑...
你有需要我可以比個number你..介紹係去嫁

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

男爵府

好媽媽勳章

我都諗緊帶亞b去soho影,請問有個no.是否有優惠??

原帖由 sophialing 於 10-5-6 02:16 發表
soha都ok嫁..就算我bb扭計佢地比我餵完奶先再影過..

大宅

原帖由 jk0925 於 10-5-6 09:15 發表
我都諗緊帶亞b去soho影,請問有個no.是否有優惠??

見你地講開影相, 你地有無睇我之前的post, 我有好多不同公司的影相coupon, 有discount及送多幾張相, 可free送俾你地, 因我無用.....唔好side嗎!

大宅

好似介紹5個人去影, 介紹人有free package, 但被介紹人無咩著數, 好似仲要invoice number 先得.

原帖由 sophialing 於 10-5-6 02:16 發表

大宅

尋晚去左sogo既face影, 聽晚揀相

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 bullbullma 於 10-5-6 13:03 發表
好似介紹5個人去影, 介紹人有free package, 但被介紹人無咩著數, 好似仲要invoice number 先得.

都唔係嫁....你有介紹人invoice number..
佢同你影都會影多d嫁...
我有朋友用左介紹人number..
比我無用影多左好多張相..
不過我地2個都要返哂所有相

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

大宅

依家BB6個月大去影都OK呀?

別墅

好媽媽勳章

My bababy soon took photos at 5mths old, excellent result
原帖由 vikkyck 於 10-5-11 14:50 發表
依家BB6個月大去影都OK呀?

大宅

6個月ok架啦! Adelaide都係6個月, 磅住坐都影得ok! 我覺得呢個時候bb會玩腳趾, d相好鬼得意!

我地響FACE影果d都揀左相啦, 影左118張, 揀左66張, 我upload左上fb:

http://www.facebook.com/album.php?aid=234829&id=728773101&l=ccd2706534

我join左VIP會員, 有興趣去影既mami可以話我知, 講我名同會員number, 可以送多5張相既相底架!

遲d想去影多輯bb相, 扮天使扮動物果d, 大家又有咩心水介紹下?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 adaho43 於 10-5-12 04:27 發表
6個月ok架啦! Adelaide都係6個月, 磅住坐都影得ok! 我覺得呢個時候bb會玩腳趾, d相好鬼得意!

我地響FACE影果d都揀左相啦, 影左118張, 揀左66張, 我upload左上fb:

http://www.facebook.com/album.php?aid=234829&id ...

你個package幾錢﹖
我join 果個9百幾咋﹐個package 無包相底﹐如果quote你個VIP # 會有相底﹖

男爵府

原帖由 Fullstop 於 10-5-12 10:46 發表

我join 果個9百幾咋﹐個package 無包相底﹐如果quote你個VIP # 會有相底﹖

我之前在face影大肚相
$9xx呢個package應該係20張相(連soft copies,但無hard copies)+1個相架~~如果有vip referral可多5張相連soft copies

大宅

原帖由 jkfamily 於 10-5-12 11:06 發表

我之前在face影大肚相
$9xx呢個package應該係20張相(連soft copies,但無hard copies)+1個相架~~如果有vip referral可多5張相連soft copies

明白了﹗唔該晒~~

大宅

我之前冇join佢地package呀, 我係用free coupon影, 包15張 soft copy, 果日其實影左118張, 揀相時見d相好靚就加錢買, total 揀左66張, 買多一張soft copy就$48, 不過我想買好多, 又想整埋相簿同相架, 佢就offer我$3000包66張相+水晶相簿+相架囉! 淨係要soft copy就會平d囉!

Sandy你個package包果d應該係soft copy 黎, quote我個VIP # 會有多5個相底, 我意思係soft copy, 佢extra一個soft copy要$48

我VIP number 係 A001198, 希望幫到你 ^^

原帖由 Fullstop 於 10-5-12 10:46 發表

侯爵府

好媽媽勳章

我諗住豆B大個少少先去影

大宅

天天五個幾月影,佢未識坐,有D pose做唔到。 不過唔同時間影有唔同效果,第時睇返會好得意。 我明天會去揀相,希望影得好啦! 仲有,當時有一批相天天係"幕"光豬,佢影影吓仲請攝影師飲茶添!! 希望佢影到呢個moment啦! 哈哈!!

大宅

其實邊間好d呀, 有無mama介紹下呀?

別墅

MY BABYFACE 唔錯, 好開心而且又平

首頁

尾頁

跳至