懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

惡露未黎完就黎m...仲好痛tim...

:-( [size=large]我岩岩生左一個月...惡露未清..但前日就好似黎m咁...好多血..同肚痛...黎左一日..第2日又無乜血...但個肚仍然係痛..個肚已經痛左3日啦...有冇媽咪試過咁...駛唔駛睇醫生呢...

子爵府

好媽媽勳章

Re: 惡露未黎完就黎m...仲好痛tim...

我諗你最好去睇醫生...等醫生幫你check下...其實乜唔係惡露黎完先黎m既咩...而且我諗你咁痛法都唔係辦法...最好去睇下醫生最好...

[url=http://lilypie.com][img]

民房

你其實會唔會係惡露突然多番, 以為黎m呀,

不過你最好都係去睇下醫生, 等醫生幫你check清楚, 放心d喇.

複式洋房

[size=large]睇左醫生啦...醫生話有兩個可能..一個就係黎m..一個就係胎盤未出得淨...死啦..好驚丫..胎盤未出淨要刮宮...醫生叫我等多一星期...睇下係咪黎m先返去覆診...我已經幾日未出過街..因為個肚實在太痛啦... :-(

子爵府

好媽媽勳章

其實你係私家生定政府生...如果你係政府醫院生...咁你試下打番去問下佢地可唔可以幫你check下囉...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

我生大囝時都有出現過呢過現像,但去睇醫生照陰道掃描都話係第一次m,我唸你吾好太擔心啦,等遲多一星期睇下會吾會乾淨或流量少番.

大宅

我而+都流緊D惡露呀,
都好驚胎盤未清得晒呀,
有咩方法可以知道呀,
我流左差唔多成個星期呀,
惡露通常流幾耐呀? :-|

複式洋房

cocoWong 寫道:
我生大囝時都有出現過呢過現像,但去睇醫生照陰道掃描都話係第一次m,我唸你吾好太擔心啦,等遲多一星期睇下會吾會乾淨或流量少番.
[size=large]咁你o個時有冇肚痛呀??我已經痛左成十日啦~~ :-(

首頁

尾頁

跳至