跳至
[2004年或之前] 0205 名牌錯誤報名處

首頁

尾頁

大宅

0205 名牌錯誤報名處

all,

今次聚會若名牌資料有錯,係呢樹通知我改番~~~下次唔敢喇

都係我衰我冇用.....party前一日去完拜山唸著帶河馬仔行街街,點知同佢換片片後,係差唔多成3呎幾4呎嘅高檯趺咗佢落地 :-( :-( 跟住成晚掛住"吼"實河馬仔有冇嘔有冇事,搞到一路整名牌一路擔心~~~~所以咪衰咗law.......大家都見到係party度河馬仔由頭喊到尾...就知我幾冇用搞到佢.....
:-( :-(
sherin668, bb1027~~~真係唔好意思,名牌資料有缺憾 改番o架lar....sorry sorry

男爵府

Re: 0205 名牌錯誤報名處

carolliu

你唔好o甘講la~ 你幫我地做lee d 名牌已經好辛苦你嫁la~ 我地唔該晒你就真呀~

大宅

carolliu
你咁講太客氣啦,你都有自己既生活架嘛,如果因為要為我地整名牌而照顧唔到河馬仔,我地反而要同你say sorry添呀~

尋日河馬仔都幾乖呀,起碼我見到佢兩次佢都識笑呀~ 今日好d未呀,河馬仔乖,唔好要媽咪擔心呀 :-P
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

禁止訪問

大宅

carolliu:
你唔好咁講啦,你為我地做左咁精美既名牌,已經好好,辛苦晒你架.大家都係要湊bb,反而你仲要抽到時間義務替我地做名牌,因而照顧唔到河馬仔.係我地感到唔好意思,過意唔去tim,我地要感謝你至真.
依家河馬仔無事麻?
]MY Baby is Kelsey...^_^. She is 2 months and 14 Day 媽咪1號生日 + Daddy17號生日=18 (10月8日Kelsey BB出世啦) :-P 快D入黎參觀下我個小天地啦 :-D [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/70965.4518324.gif[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5717339.18690.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853425.14930.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853424.61806.jpg[/img]

大宅

carolliu,

原來河馬仔跌親咁慘呀, 而家冇事呀嗎, 等晴晴姐姐下次playgroup 上堂" 呵"翻河馬仔先!!

大宅

carol,

影大合照時你同我講河馬仔嬲媽媽"訂"佢落地下我以為你講笑丫~ 原來係真咖

河馬仔乖乖, carol媽媽只係唔小心咋~

子爵府

carolliu:

妳好犀利就真! 我地都唔知應該點多謝妳好 義務做名牌及提供物料! 仲有呀... 福袋裡既贈品, 都係多謝晒妳同妳老公義務做左搬運工人, 如果唔係, 大家個福袋就吉晒啦!

真係多謝晒呀 另外, 河馬仔, 而家無事呀嘛??

大宅

sherin668 寫道:
carolliu:
你千其唔好咁講ar!係我地成日麻煩你就真,你為我地0410(靈舍聰明)已付出好多!我name tag 只係無相姐!!
哈哈..人地(靈舍曳曳)我地(靈舍聰明)

哈哈~ 個名又改得幾盞鬼喎 正~ 不如將呢個名提議比小倩主席啦
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

大宅

河馬仔話多謝咁多個ee關心,佢應該冇事o架lar,到今日四點就過"戒嚴"期~~~夠72小時,阿媽就放哂心lu

盈b媽,我個日跌完阿b同老公講(佢去咗toilet一陣咁就出事!!)佢重以為我講笑tim呀,佢見阿b冇勁喊,我又好似冇mug野wor.....後尾見我冇mug野講又好似好serious咁先開始識驚咋

大宅

河馬仔無事就好啦~

大宅

carolliu:
河馬仔無事就好lar,
其實你為我地做左咁多野,我地好感激架,
下次如果你吾得閒而又要做呢D名牌ar之類的野,係可以隨時搵我幫手架, 最緊要係吾好太影響到你的生活ar mar! :wink:

大宅

[quote]
carolliu 寫道:
河馬仔話多謝咁多個ee關心,佢應該冇事o架lar,到今日四點就過"戒嚴"期~~~夠72小時,阿媽就放哂心lu

好啦好啦, 過咗"戒嚴"期啦, 希望河馬仔咩事都無, 身體健健康康, 快高長大!!

大宅

carolliu:
你嗰日話俾我聽嗰時我都好震驚,咁跌都冇喊,
不過最緊要河馬仔冇事,姨姨錫返先!
上次柔柔跌親我老公嬲咗我幾日呀!

大宅

住家甜品,

重mug你老公嬲咗你呀???幫你

佢,BB跌親最痛係媽咪嘛....已經又內疚又心痛,寧願跌嘅係自己家嘛 :-( :-(

大宅

carolliu:
咪係囉,咁都仲要嬲我,
佢仲要話我冇佢咁痛喎,傻傻哋嘅,柔柔喺我度出嚟架

珍珠宮

2021勳章 好媽媽勳章

carolliu,

河馬仔冇事就好lu. BB跌親, 我地做父母的真係既擔心, 又心痛.
前晚阿Bi都在我的監管下由梳化跌落地, 好彩應該冇乜事.
BB而家成日周身郁, 我地真係要打醒十二分精神!!!

另外, 我想話502嗰日啲名牌真好靚好靚, 製作精美, 我在此向你講"多謝!"

男爵府

育兒性格勳章

carolliu,

你都係義務幫我地整name tag架咋,唔好咁客氣啦。
做任何野都係bb第一家嘛,我唔好意思就真,自己填info都填錯,真係產後失憶呀。

真係好多謝你整個name tag整得咁靚呀,我奶奶都好鐘意呢~

首頁

尾頁

跳至