跳至

首頁
12345...39

尾頁

禁止訪問

鍾意 F4 吹水站(Part 2)

大宅

Re: 鍾意 F4 吹水站(Part 2)

已經頂咗VCD,不過間舖話明天才可以取,有沒有人買了同睇咗,正嗎?

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我同事要買,lunch時搵左三間都話未返貨,其中一間就話聽日先有。
我仲要等呀! DVD呀! 好期待呀! :-(

公爵府

小草

我陪妳等ha!

珍珠宮

係信和ECHO訂今日已經有得拎~
不過D人話隻碟唔係咁好咋....

禁止訪問

禁止訪問

大宅

正~正~正~ 有種好想去買呢隻頭水架衝動TIM~~ :-P :-P

禁止訪問

禁止訪問

大宅

火火~~
你都好快O者,咁快又POST 第二個TOPIC~~ 早知用RELOAD 啦~~
哈哈~~

珍珠宮

我張係自己影ga!
果次佢黎MV首播會...
好正...
我仲記得好清楚~

禁止訪問

禁止訪問

該用戶已被刪除

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

聽講VCD無左考天"卒碟"同埋F4唱"情非得已"0個段呀!? :-x
有無人睇左呀?

男爵府

係呀.cut左果幾part呀.但係都好正呀........
因為個仔病左所以睇左半隻vcd ja.
火火
睇返隻碟我覺得自己好似無入過場咁呀.
你個vaness咁影返都好正呀.至於jerry唱月亮果度我真係想打死個女人呀.佢從後攬住jerry喎. :-x
我暈喇...................
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

禁止訪問

複式洋房

今天好開心,因為我一直沒有看過也沒有買Jerry的【兩棲類動物】寫真。今天剛巧去廣州書城,看到一本已開封的【兩棲類動物】。當然一定拿來看一下,真的很喜歡這本寫真,除了了解到多些有關Jerry的想法以外,最主要是他對媽媽的孝順及愛護,在現今的社會真的十分十分難得,真的很羨慕Jerry的媽媽啊!我現在只有祝願我兒長大後,會像Jerry一樣對待他的老媽,我相信做人若此真的無憾。而且在大陸買【兩棲類動物】,只是¥33,值得買來看喔!很可惜看不見仔仔的寫真,我問書城的工作人員時,她根本好像不知「F4」和「周渝民」是誰,只說沒有,希望將來有機會看到吧!

最近還買了流星花園I & II的小說版,I大概跟劇集差不多,但II就有些不同,我自己就感到流星II之小說就較劇集好,因為把劇情交代得比較詳細及合理。還有一片VCD【F4成長日記】,大家可以省點了,因為只是一些粗製濫造之作,拍攝得很差。

PS. 大頭相是Jerry中學時的模樣,原來已經是純情靚仔了!
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid56/pb39ca41ce8463df19d8255b8af1ad7b2/fc75e976.jpg[/img]

別墅

DeeDee,

嘩, 物廣州買咁平呀, 等我又要出一吓嗲功, 叫隻衰佬買本比我至得 我差d以為你個張簽名相, 係jerry細個添呀
:-D

首頁
12345...39

尾頁

跳至