自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日聽好多朋友講起,話帶小朋友去參觀麥記,一問之下,至知有得報名!

我個仔一直想知巨無霸塊牛肉點煎?又成日問d薯條點解炸得咁脆。原來我地有機會參觀麥記個廚房,我都係睇呢度報名!

http://www.ufood.com.hk/posts/list/29573.page

男爵府

麥當勞舉辦開放日 誠邀全港市民參與

活動將於6月28日至30日(星期一至三)一連三天於全港超過160間分店舉行,招待顧客到麥當勞餐廳參觀,讓他們親身接觸麥當勞餐廳不同工作崗位的人員,加深對麥當勞餐廳的食品、廚房及運作程序的認識。

日期︰6月28-30日
時間︰1430-1515 / 1600-1645 / 2000-2045
地點︰全港約160間分店

有興趣參與「開放日」活動的顧客歡迎於5月29日至6月26日期間,前往指定的麥當勞餐廳或致電2880-7300查詢詳情,顧客亦可登入www.mcdonalds.com.hk麥當勞官方網站下載報名表格。 名額有限,請即踴躍到各店報名﹗

男爵府

我幫樓主貼

無謂link去人地既forum度

最大鑊係有毒,千其唔好click入去

大宅

好媽媽勳章

我驚睇完個廚房以後唔敢再食..........

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 21g 於 10-6-1 19:58 發表
我幫樓主貼

無謂link去人地既forum度

最大鑊係有毒,千其唔好click入去

Thanks a lot!

首頁

尾頁

跳至