自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

亞仔呢幾晚都係半夜3, 4 點起身, 禽晚仲要
醒左向床仔到叫我, 扯我, 又想爬出來, 我已經好唔夠訓, 抱佢上來佢仲精神, 又笑又拍手.我同佢
糾纏左一個鍾, 佢依然好Happy唔想訓! 嬲起上
來好大力打左佢”比”仔幾下!!佢即刻大喊!今日
望住佢訓得好甜個樣好內疚……

大宅

好媽媽勳章

今日錫返佢咪冇事LO~~

有時火遮眼系咁, 吾夠訓又真系好燥, 我都試過, 阿女細個好曳, 試過好大聲喝佢, 打佢,打完又好後悔, 個心好痛...
而家佢大LA, 愈來愈唔捨得打佢, 最多話下

別墅

打在兒身 痛在母心

大宅

我唸呢喥好多媽媽都經歷過呢件事~ 唔好咁down啦~ 今晚煮餐好味既一餐比呀仔食~ 佢開心時你又開心, 幾好呀~

原帖由 ananloklok 於 10-6-11 13:29 發表
打在兒身 痛在母心

珍珠宮

原帖由 MATINLONG 於 10-6-11 12:56 發表
亞仔呢幾晚都係半夜3, 4 點起身, 禽晚仲要
醒左向床仔到叫我, 扯我, 又想爬出來, 我已經好唔夠訓, 抱佢上來佢仲精神, 又笑又拍手.我同佢
糾纏左一個鍾, 佢依然好Happy唔想訓! 嬲起上
來好大力打左佢”比”仔幾下!!佢 ...

我有時閙完仔都好心痛呀...有時覺得佢得3.6歲無性唔識啫...

子爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都常常會發生呢件事, 但只在考試, 做功課,溫書時, 所以好希望快d脫離這個階段.. 最後總會 番佢
執子之手 與子皆老

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都試過,好知道你感受.果時我打完個囡直情又後悔又心痛,仲喊添....
所以,而家我同自己講,吾打佢,(費事又令到自己吾開心)
老公同我講係想打佢之前,自己冷靜先,深呼吸,跟住話俾自己聽"吾好嬲",你試下.

珍珠宮

好媽媽勳章

我都試過,每次打完佢,我都會心痛到喊,會極內疚

首頁

尾頁

跳至