嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

CHICCO BB 車

我係CHICCO 睇到架BB車, 原價HKD1198, SALE HKD898, 有冇人用緊依款車啊, 有咩COMMENT 啊?

別墅

Re: CHICCO BB 車

冇人REPLY 架 :-( :-( :-(

別墅

koreakorea,
Check Jusco....if you want to buy....as we are considering now to buy this one for my bb....Jusco sells at lowest price.

koreakorea 寫道:
冇人REPLY 架 :-( :-( :-(
芷蘭清秀可人兒,柔情似水百花依。

大宅

i used this baby-car. i think it is good if you have a private car. it is quick heavy and bulky.It is a very safety baby-car

民房

we also want to buy this CHICCO stroller to replace our existing 0/3baby one. anymore comment??
********************************* Our Little Boy was born on 15th May 2004. *********************************

別墅

我也有用這種BB車, 早前有特價, HK$898就買到
我覺得這BB車很穩陣, 坐位都幾闊, 避震都唔錯
你買之前可以去JUSCO OR WING ON 試車, 那裡有很多不同牌子BB 車

大宅

我都買左! CHICCO 黎講佢真係好低買,可以用幾靚同幾實淨黎形容...但係就唔係咁方便囉...

* 唔可以單手收車 (一個人抱住個BB, 完全收唔到車. 個工人無抱住BB都成日收唔到車 )
* 車身重 (好似係5kg)
* 收車後依然好巨型 (約15'x34'x5')
--------------------------------------------------------
有架叫garco 約$11XX,只係3.9kg ,我覺得唔錯.
但係老公覺得架車D枝架好似膠造驚唔夠穩陣.所以最後揀左好實淨但係好鬼重既CHICCO

大宅

請問你地有無發現手抽位其中一粒製係唔WORK架
我買左番屋企先知, 個STAFF話架架都係咁架喎!!

民房

Per-perego 都係一個好選擇,意大利做,有避震,又夠寬,我幾個同事都用及極力推薦,所以我都打算買。

首頁

尾頁

跳至