跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日去咗睇中醫, 雖然好似遲咗D, 但係西藥又無乜幫助喎! 所以都係的起心肝去睇中醫喇...就算唔好彩幫唔到個B, 都可以幫我自己調理吓個身子吖! 不過D中藥真係好苦, 希望一個星期後再去照有好消息啦....大家都要加油啊
懷孕10weeks.....BB喺2010年6月14日離開咗我!

男爵府

之前我作小產 都有服中藥
依家都係等緊睇BB心跳

中藥真係好苦..每次要食藥時我回想起我大細仔都可以自己飲藥
點解我唔得呢? 之後就"good"一聲開始飲

不論係中藥定西藥都好 懷孕期間食藥真係要小心D 唔好亂食藥,尤其係中成藥呀

大家努力!

別墅

加油~

大宅

陪月勳章

等聽你好消息, 加加油啊!!!!

18/11 (39w1d): Little Angel come to the world!!
14/6 (16w6d): 11.74cm...食手指~
17/5 (12w6d): 6.78cm...babygirl!!
26/4 (9w6d): 2.60cm w/ heartbeat!
07/4 (7w1d): 0.84cm w/ heartbeat!
31/3 (6w1d): 0.24cm
2011.01.20 BB 於 2010.06.11(8w2d)離開了我..
2011.04.22 BB 於 2010.09.03(7w1d)離開了我..

複式洋房

多謝你哋支持同鼓勵....大家都要加油呀!
懷孕10weeks.....BB喺2010年6月14日離開咗我!

伯爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

kittycat1314
我上個星期五再照,仍然未照到心跳呀...個胎只係大咗少少,依家等星期二返醫院做例行產檢,依家真係無野做到,唯有同阿B一齊努力加油,大大大。
你幾時再照?依家食咗中藥有無好d?加油呀

首頁

尾頁

跳至