想生BB

跳至

首頁
12345...20

尾頁

大宅

有無30+ 姐妹努力等緊Bingo...大家入黎傾下

我已經30+....努力左差唔多半年了,
都未成功,宜家食緊白鳳丸,同埋開始量體溫...
大家入黎傾下...
hi

公爵府

好媽媽勳章

Re: 有無30+ 姐妹努力等緊Bingo...大家入黎傾下

Hi ms_mon,
我應該5月頭egg day, 而家等月尾派彩, 信心不大.

別墅

Re: 有無30+ 姐妹努力等緊Bingo...大家入黎傾下

我4月19日做手術, 因為個bb生存唔到, 等啲惡露清晒, 下次m完, 我又會再努力架啦!

大宅

ivyking,

哩段時間, 最重要補吓自己, 令自己身體好d, 再接再厲.

minnie

別墅

我都係30+,
我也試左半年有多啦!
今日知道今個cycle失敗左 :-( :-( :-(
諗住m完之後就食白鳳丸,
但係唔知邊隻牌子好,
所以買左"余x生"

大宅

phoebepanpan,
我應該呢兩日 egg day,頭先用排卵紙,有好淺色的粉紅線..

ivyking,
加油啊... 先保重身體 一齊努力...

Fannyywy,
我都係食余生 ..... 食左兩三次,今日排卵紙就見到粉紅線..
上個月都無粉紅線... 唔知係咪心理作用
hi

別墅

多謝各位關心, 我已完坐月了,重食緊燉品.

男爵府

我都係30+, 一年內懷孕兩次亦小產兩次, 令我非常失望, 因為年紀漸大啦, 都冇幾年可以生:-( ...... 不過我會繼續努力!

複式洋房

hi

報到 (30+), 我試左四個幾就快五個月啦,都係唔成功 :-( ,唔知係唔係太緊張,今日day 45都未有高溫期,用david check排卵到今日都係上深下淺 :-( :-( ,都唔知冇排卵定未排卵
身邊有BB既朋友(意外有既 )成日崔我(你估我唔想咩 冇我都冇辦法架 :tongue: 攪到我鬼咁大壓力) :-(

大宅

我都係, 昨天剛剛小產...
呢度真係好, 見到好多姐妹都有相同問題可以分享下, 至冇gum 驚同 upset. 睇來要等多幾個月啦...
希望好快又可以有

複式洋房

BH,
唔好傷心, 身體要緊.
我0地一齊努力!

我昨日身一次睇吉叔 , 希望有機啦!

洋房

BH,

等養好身體後再努力啦。一定得, Bingo Wa Wa..
url=http://www.TickerFactory.com/] [/url]

別墅

大家一起繼續努力!!
我剛去完"屈人寺"返來,
買了一盒clear plan($266),
已經第三盒了,破產了
係唔係有隻david排卵紙比較平,
請問係邊道有得買呢

大宅

FatChu, BabyMicky,

多謝晒! 好開心唔開心時可以有朋友可以傾訴下.

我今日睇左劉美娟bb 冇左個段文字, 真係 :-( 得好厲害, 佢真係好慘, 生左出來先有事...我覺得相比之下我都算ok...唯有gum 安慰下自己..

昨天訓係醫院, 旁邊床有一個二十多歲的女仔, 剛做完手術, 大昏迷, 我聽到醫生巡房話佢係纖維瘤, 生到腸, 要割成個子宮, 我聽左真係好難過... 我都有瘤(上個星期去照bb 先知), 唔知係唔係gum 個bb 一開始都唔穩, 不過個瘤應該冇大件事, 所以要keep 住check, 我都剛去左另一邊睇其它姐妹d 有關發表, 今日抖下個身體, 明天開始去搵中醫調理下...

大家都要格外小心d..年紀大左要check 多d..先可以生個健康bb.

別墅

hi hi, everyone:

I am also 30+, I just start working hard in April but fail.....I will keep going 努力, hope everybody 努力 too.

大宅

hi各位

我係新加入, 我都係30+接近高齡, 啱啱努力咗一個月但今日m嚟喇, 唯有下個月再努力.

我想問吓有無人食開葉酸, 聴講懷孕前就要食定, 我想買嚟食但又唔知邊隻牌子好, 妳哋有無好介紹呀?

公爵府

好媽媽勳章

用david排卵紙既朋友,
你地有冇試過上下線都一樣色 ?
我今次第一次試用, 用左十幾日都係上深下淺.
之後有兩三日係上深下深色過之前d tester , 但又未至於深到同標誌線一樣色.
咁係有排egg 定冇排egg, 定係排得唔靓 ?? ?-(
好深澳

複式洋房

phoebepanpan
david排卵紙真係好深奧 我用左咁耐都係上深下淺 唔知排左卵定未排卵 ?-( 你既情況會唔會係就o黎排卵 咁你要12小時後再check, 錯過egg day就唔好啦 :mrgreen:

別墅

我都係30+, 剛剛開始努力不久, 希望好快可以成功, 不過原來實行後先知當中有咁多知識
因為愛...所以等待...

複式洋房

phoebepanpan:咁你可以買香港貨double check lor.

首頁
12345...20

尾頁

跳至