自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

想做body check,有無平介紹

係我老公做,如果做全套大約幾錢呢??
[img][/img]

伯爵府

Re: 想做body check,有無平介紹

我月頭收到"新廣大"化驗中心(灣仔)的adv, 全套成人標準body check $389 (名額50位), 我對過同esdlife賣的成日標準檢查項目 (折左$9xx的那套)差不多, 只係"新"得"總膽固醇"同"乙肝炎帶菌".

我覺得好抵下, 就算要同esdlife的一樣, 都係加番$2xx. 都慳左好多lu.

男爵府

diana,

Please check PM.

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今日行經播道醫院,見到有個banner寫住Body check特價$1XXX包25項檢驗,詳情就唔多清楚,有興趣可以打去問問。

大宅

BK Milk勳章

有無詳細資料呀,例如電話號碼
[img][/img]

複式洋房

伯爵府

你上護協網check check,好平$4xx up, my daddy and mummy 係那兒做過,不錯.
if interest,可pm my card no. and name to you.

別墅

我做開個間,$2500驗90幾項,仲有埋營養師跟進,一家幾口,另每人入會費都係幾百元。

大宅

BK Milk勳章

我有興趣呀,可唔可以pm我。
godiva 寫道:
你上護協網check check,好平$4xx up, my daddy and mummy 係那兒做過,不錯.
if interest,可pm my card no. and name to you.
[img][/img]

大宅

BK Milk勳章

有無電話呀。
mylulu007 寫道:
我月頭收到"新廣大"化驗中心(灣仔)的adv, 全套成人標準body check $389 (名額50位), 我對過同esdlife賣的成日標準檢查項目 (折左$9xx的那套)差不多, 只係"新"得"總膽固醇"同"乙肝炎帶菌".

我覺得好抵下, 就算要同esdlife的一樣, 都係加番$2xx. 都慳左好多lu.
[img][/img]

伯爵府

diana,

pls check here

保險部的--女性優質身體檢查計劃

大宅

hashtag影視迷勳章

Godiva,

父母親優質健康檢查計劃 $798.. not $4xx... which one did your daddy and mummy join?

godiva 寫道:

禁止訪問

大宅

SmileHappy 寫道:
我做開個間,$2500驗90幾項,仲有埋營養師跟進,一家幾口,另每人入會費都係幾百元。

請問你係邊間check呀???

大宅

大宅

我老想知呀,因為老公都想做.
上星期自已去左dr 度,有少少唔舒服,順便check 埋其他野,佢叫我驗下膽固醇 etc etc, 驗左 $11xx : :-( :-(
Pretty Princess Petite Prince

別墅

hicat 寫道:

check pm

別墅

Bergamot 寫道:
我老想知呀,因為老公都想做.
上星期自已去左dr 度,有少少唔舒服,順便check 埋其他野,佢叫我驗下膽固醇 etc etc, 驗左 $11xx : :-( :-(

check pm please

別墅

yauling 寫道:
[quote]
SmileHappy 寫道:

請問你係邊間check呀???[/quote]

check pm please

大宅

畀面勳章

請問有無人去過Healthy Medical Consultancy Ltd 做Body check,唔知尼個(尊貴)抵唔抵呢?
click here

首頁

尾頁

跳至