想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

平時cycle 28-32, day16時體溫跌到36.1, 之後就慢慢咁升上去, 到今日day30仲係36.85, (排卵後都維持36.6-36.8)而又有"傑"既分泌, 我琴日check過綠d都係冇線.... 請問我有冇機會bingo呀??

大宅

你可以買準快易CHECK丫~佢標榜M前5日已經可以CHECK到~~~
我M前3日中午用佢CHECK,都有條粉紅線出O左~~好準GA~唔使估估O下MA~~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

有無紅D ? CHECK下係咪深粗. 如果無紅D , 就明日/後日再用綠D CHECK.

一係就買支驗孕棒, 明朝用晨尿CHECK~

祝早孕~

大宅

我就係驚check咗後冇反應呀..........
請問有冇bingo既機會呀?? 好驚聽日會跌體溫呀!!

大宅

唔好俾咁大希望自己AR, 因為希望大失望仲大, 個心情真係會好難受GA, 所以有無BINGO都好, 都唔好俾自己太大希望AR
原帖由 kkaa 於 10-6-28 15:24 發表
我就係驚check咗後冇反應呀..........
請問有冇bingo既機會呀?? 好驚聽日會跌體溫呀!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 estherkuen 於 10-6-28 18:15 發表
唔好俾咁大希望自己AR, 因為希望大失望仲大, 個心情真係會好難受GA, 所以有無BINGO都好, 都唔好俾自己太大希望AR

agreed ~ 以平常心啦... (好多jm 成日話無唸住中果d 就中架啦 )

大宅

我都盡量令自己唔好諗啦, 所以紅綠d我都冇check......不過朝朝量體溫時就會好緊張咯~~~
今日間唔中有d谷m feel, 而體溫都由琴日36.85跌落36.77啦... 好驚聽日又再跌!!

我想問, 我連續飲桑寄生一個禮拜, 會唔會認響倒個體溫架??

大宅

點麻, 有無BINGO AR
原帖由 kkaa 於 10-6-29 12:55 發表
我都盡量令自己唔好諗啦, 所以紅綠d我都冇check......不過朝朝量體溫時就會好緊張咯~~~
今日間唔中有d谷m feel, 而體溫都由琴日36.85跌落36.77啦... 好驚聽日又再跌!!

我想問, 我連續飲桑寄生一個禮拜, 會唔會認響 ...

瑪瑙宮

原帖由 kkaa 於 10-6-29 12:55 發表

我想問, 我連續飲桑寄生一個禮拜, 會唔會認響 ...

無影響~

大宅

Relax!!! wish you BINGO!!

首頁

尾頁

跳至