自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

約咗天朝早去試堂,我驚試玩堂,佢sell我唔俾我走咋~

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

唔會係咁sale唔比走架!!!!
因為到時好多人, 佢都理唔到咁多, 你話考慮下先仲得~

大宅

錢係自己度, 試得唔好可以唔比嗎, 我囡囡試了一堂, 之後都上了兩堂, 佢就好喜歡繼續學, 不過我唔滿意佢地D安排, 今早才打電話去投訴. 下午都回電給我,
但我未交學費, 恐怕佢現在什麼都話會改, 之後又另一回事.

原帖由 rubyplk 於 10-7-2 21:53 發表
唔會係咁sale唔比走架!!!!
因為到時好多人, 佢都理唔到咁多, 你話考慮下先仲得~

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 小熙熙 於 10-7-2 21:19 發表
約咗天朝早去試堂,我驚試玩堂,佢sell我唔俾我走咋~

我都試咗堂, 佢係咁2問吓你報唔報啫, 唔hardsell喎

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 POTATOYUNG 於 10-7-2 22:09 發表
錢係自己度, 試得唔好可以唔比嗎, 我囡囡試了一堂, 之後都上了兩堂, 佢就好喜歡繼續學, 不過我唔滿意佢地D安排, 今早才打電話去投訴. 下午都回電給我,
但我未交學費, 恐怕佢現在什麼都話會改, 之後又另一回事.

...

安排乜野唔滿意呀?? 分享下~
我都係試左堂, 亞仔好鍾意, 所以先報名, 我都未交晒學費, 下星期先上, 到時先交!!!

大宅

好媽媽勳章

回覆 2# rubyplk 的文章

甘我就放心啦~~

大宅

1.)學了3堂(包括試堂), 每堂都是不同亞SIR教的,
2,)有些親子團, 家長可陪子女落水的 , 我見有個爸爸穿住T SHIRT , 短庫落水, 十分不衛生, 加上與初學班同一條 LANE , 他還不顧其他小朋友在游, 走來走去,反而要其他小朋友就佢.

安排乜野唔滿意呀?? 分享下~
我都係試左堂, 亞仔好鍾意, 所以先報名, 我都未交晒學費, 下星期先上, 到時先交!!! [/quote]

水晶宮

其實我覺得佢地d水唔係太乾淨, 上次試堂等等下亞仔, 我對腳開始痕, 之後走, 同亞仔換完衫出到去, 我對手又痕, 我皮膚係好敏感, 唔乾淨就會好痕....... 平時去泳池都唔會咁既mouth:
p.s.我係去葵涌果間中學.

首頁

尾頁

跳至