自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

搞到一套好劇d人都唔多願睇

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

邊套先?

伯爵府

係咪講緊9點半果套???我只係唔太LIKE狐妮講對白個樣~葉XX未至於唔LIKE,而除X珊我幾鍾意佢架啵~
大b駿逸細b駿晞

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

郭羨妮、徐子珊﹖仲有邊個﹖

但套劇好睇喎~

伯爵府

係呀...徐x珊,狐狸,同埋碎碎
不過我都仲會睇,因為我睇男角同其他配角...
原帖由 藍藍 於 10-7-6 16:16 發表
係咪講緊9點半果套???我只係唔太LIKE狐妮講對白個樣~

伯爵府

其實係我見好多人都唔like佢地jor,基本上我都唔太憎既,睇戲最重要劇情,不過呢3個都成日比人批評(其實都係因為樣問題...咦,原來都係港姐冠軍 ),咁我好奇why咁岩同一劇出現low...haha
原帖由 藍藍 於 10-7-6 16:16 發表
係咪講緊9點半果套???我只係唔太LIKE狐妮講對白個樣~葉XX未至於唔LIKE,而除X珊我幾鍾意佢架啵~

珍珠宮

好媽媽勳章

3個我都唔鍾意睇. 葉xx...唔識做戲. 郭x妮....一見佢就想起狐狸精. 除x山....好醜樣 不過我鍾意睇鄭則士同黃浩然.

珍珠宮

好媽媽勳章

我就係因為佢地做主角,所以無興趣睇

伯爵府

原帖由 ritaor66 於 10-7-6 16:18 發表
係呀...徐x珊,狐狸,同埋碎碎
不過我都仲會睇,因為我睇男角同其他配角...
如果只係睇劇情,我都唔會睇..BUT我鍾意黃浩然 所以會追...
大b駿逸細b駿晞

水晶宮

點少得胡"口八口""口八口"...唔識打添...
少奶奶的身份,丫頭的命...

男爵府

我反而想問, 係咪搵一個so called有觀眾緣的藝人演的劇, 就算係垃圾, 你都會睇呢?

睇劇, 重要係故事劇本和演員演出吧?

so far我唔覺得d演員有乜問題喎

成日拎住"觀眾緣"造文章, 我覺得只係個人的主觀好惡而已.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

好彩有兩個男主角頂住,
如果唔係...真係想轉台

男爵府

原帖由 ritaor66 於 10-7-6 16:21 發表
其實係我見好多人都唔like佢地jor,基本上我都唔太憎既,睇戲最重要劇情,不過呢3個都成日比人批評(其實都係因為樣問題...咦,原來都係港姐冠軍 ),咁我好奇why咁岩同一劇出現low...haha ...

我都見過好多網上批評呢幾位演員的言論.
講真, 以前會覺得佢地地係咪真係差, 所以d人先彈呢?
但睇得愈多, 愈覺得呢d只係個人主觀批評而己.
根本人地做乜, 大家都係咁鬧架啦. 唔係以事議事的.
我依家反而有時同情d係咁俾人鬧的演員喎.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我有睇呢套戲... 不過無特別留意果3位女角, 最主要都係睇 鄭 同埋黃咋

男爵府

我記得以前蔡少芬出道時, 都唔係好受歡迎
我果時都唔多鍾意佢, 又係"覺得"佢人品唔好
但係, 佢用佢既努力證明左俾大家睇, 演員就係演員
所以我從來唔信乜野叫觀眾緣
尤其係d so called觀眾緣, 乜野唔乞人憎, 唔傳緋聞就叫有觀眾緣, 我覺得好鬼無聊囉

做演員, 應該用演技來服眾.

我相信, 只要佢地努力, 終會有人識欣賞的.
像徐子珊, 今日已覺得佢比出道時好左好多, 令我對佢改觀, 呢d亦係一個演員的努力

d人成日左一句醜樣, 右一句乞人憎, 有幾何真係有意思咁去批評吖? 像小朋友講"我唔尋你玩"一樣啫.

(不喜勿插)

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

套劇情OK~
我唔會理邊位做主角....只係睇劇情好唔好
如果只睇主角唔係睇劇情or連劇情都唔喜歡的人 不如直接自動自覺關電視..為何要批評人呢?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Bee女 於 10-7-6 17:26 發表
套劇情OK~
我唔會理邊位做主角....只係睇劇情好唔好
如果只睇主角唔係睇劇情or連劇情都唔喜歡的人 不如直接自動自覺關電視..為何要批評人呢?

agree~

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我覺得呢套劇d人同題材都吸引唔到我... 咁都好!有多d親子時間!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

好耐無睇tvb~~

首頁

尾頁

跳至