美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

如題

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我好多年前飲過, 但唔work.
當日要返工, 我上午在屋企飲了一次,
之後 (當時做sales)一小時內痾了七次,
最後提早收工.

直頭痾到缺水咁, 個肚超痛, 如果你要試,
等放假先.

反而我試過[瘦之千葉]在位元堂內有售,
有2隻的, 我以前買綠色那盒, 我覺得okay,
但唔好空肚飲, 我空肚飲會頭暈心跳同手震.
食左野至飲就work好多, 會多左去大便,
但係可以feel到同忍到的.

大宅

好媽媽勳章

我都試過飲.真係一小時內痾幾次.仲要係好肚痛果隻~
痾完之後有d軟缺水~之後都冇飲~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

死啦...我仲啱啱買咗一盒

民房

回覆 1# SimSim媽咪 的文章

我之前都飲過,完全唔掂

水晶宮

痾到想入院....terrible

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

因為成日去唔到厠所, 諗住買一盒試下, 而家都唔知飲唔飲好

公爵府

好媽媽勳章

多年前飲過一樽, 當時未嫁, 記得有一日係屋企, 痾到死死下, 個肚痛到面無血色, 老媽幾乎要幫我CALL白車咁滯....?-(
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

伯爵府

似作動種痛,死未

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

似作動!好在冇飲

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我已經一早飲,到晚上係甘痾,訓都訓得唔好,我以後唔會再飲!!

洋房

我飲咗半年多, 我都減咗10磅, 已經習慣了, 早上一包, 晚飯後一包, 每日一次响早上起身就有得去,
但如果當日食咗好多野就真係去幾次厠所, 壞處就搞肚痛都幾係野.

大宅

原帖由 SimSim媽咪 於 10-7-10 12:18 發表
死啦...我仲啱啱買咗一盒

don't put much tea leaves each is okay. Relax.

u can drink it whenever u can't go to the toilet lor

大宅

冇用架~佢只不過係令你去到大大JA~唔會瘦架

洋房

我都知唔係減肥, 其實腸道便便清潔, 而且配合食物方面唔好食太多, 唔好太油, 唔好太飽, 已經可以keep 住體重, 我都試過睇中醫減肥, 都work架, 不過就貴咗d , 女人貪靚無辨法, 有無其它方法, 請指教!

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

thx^^

原帖由 cpw0206 於 10-7-21 15:39 發表

don't put much tea leaves each is okay. Relax.

u can drink it whenever u can't go to the toilet lor

大宅

我媽飲了n年, 唔飲就自己無得去. 後來識得一位營養師, 她說這類產品有瀉的功能, 但長用, 自己條腸就唔哊, 不是好事!!
"知識是叫人自高自大,惟有愛心能造就人。"哥林多前書八章1節

珍珠宮

已經當垃圾,冇單冇得換

首頁

尾頁

跳至