自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

囡囡快返2歲班了,不知佢到時適唔適應呢?

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我仔都好痴身
但係1個月都不用就ok,仲要係佢要自己乘校車!

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

我覺得每個小朋友唔同,視乎佢o既性格。我大仔勁黐身,足足攪咗3個月先適應,細仔就返咗1個禮拜就OK,佢o地都係返全日班。

大宅

畀面勳章

原帖由 ayaya86 於 10-7-14 10:47 發表
我都好擔心 囡囡仲有半個月番學了 而家晏晏都唔係去訓 早上又不肯起身 同埋得頭3日可以陪 之後就自己番 又係全日班

我仔仔同你女女一樣... 成10點11點先肯去訓..
一早就8點幾9點先肯起身
我仔仔都係仲有半個月到就返N1開學喇..
又係頭3日可以陪佢.. 不過佢就返半日
我都怕佢會痴身

男爵府

畀面勳章

1 -2 month then sure don't cry when go to school(half day class)
Less than 1 month then don't cry in school

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀,個個小朋友唔同KA
我仔第一日JA,就唔理我LA
一入到課室望都唔望我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

開始講多d返學既好處,同埋情形
應該會有用

首頁

尾頁

跳至