夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

C6上一牌比我知道,佢同佢個FRIEND個老婆出過去,我睇返啲電話單記錄,個女人真係癲咖,係由早上到夜晚不斷咁打電話同SMS我老公,夜晚通常SMS,但係我老公話,真係無諗過個女人鍾意佢,所以冇咩防佢,同佢自己又好八卦,因為佢開頭,真係問吓我老公啲專業意見,傾傾吓,便講佢老公啲野比佢聽,連佢地家庭財正困難(當然順便想借錢啦!),連佢老公出去玩女人,同個女人胱交,反到屋其又要同佢咁做,佢好可憐WOR!

我老公聽聽吓,又真係同情左佢,佢又唔好意思SAY NO,咪同佢傾LOR,佢又諗住同佢係無可能會發生任何野,所以先會咁!

但係佢都講,睇返轉頭,佢都覺得係好有問題,同會傷害到我,重有好彩我發現得早。

呢個月,我地感情好過以前好多,佢一放工便返屋其,朋友約佢都唔出去,又同我換左架車,因為呢件事之前,我有提穿過我地兩架都係大車,好想換返一架快得咖車,因為呢啲車楂到我好悶,佢話架車真係特別換比我咖,我話係佢自己鍾意,佢便叫我留意吓,呢咖車通常係女人楂咖,真係換比你咖咁! 佢原來之前都有留意我講過啲咩,可能個時無咩野令佢想氹我掛!

而家我啲心情,時好時壞,我有時都會提起呢件事,通常佢都唔會出聲,過後會氹返我,昨日,佢比左個MESSAGE我,同我講,希望我唔好再提件事,因為佢都覺得呢件事,佢好蠢,同好怕我諗得多,唔開心又話要走,佢好怕我會離開佢。

其實之前都有好多BK MUM提過唔好提件事,但係我真係忍唔到,有冇過來人可以教吓我呢?

子爵府

提件事對大家都5好,提來做乜~諗下咩原因令你留低,再調整自己心態~無謂俾d消失係你2公婆生命中既賤人影響夫妻感情~過左去,已經係5存在~更何況條賤貨從無係你老公身上得到任何野,包括感情~你話你係咪好5低,條賤貨知真係瞓左都笑醒~

男爵府

好媽媽勳章

比你最尾個句笑死左!

條賤貨未消失咖,佢係件事穿左,都重有搵我老公,頭兩日C6有聽,我唔知道咖,c6講話佢好煩,聽係佢叫佢地唔好再打電話比佢,但係傾左二十分鐘WOR,弟日又打嚟,我C6冇聽,再弟日又打嚟,我老公又聽,不過只是講好短時間,之後個啲佢冇再聽,差不多日日CALL,成兩個星期AR!

我成日諗,好怕佢地會再聯絡,我老公份工,去左邊冇人問咖,所以我先好多野諗,真係唔知道幾耐,先可以有返啲信心!

子爵府

咁鬼煩ga~佢老公上次5係好緊張咩?條賤貨打俾你老公做咩?你老公上次嘈完佢,佢仲咁厚面皮~就農歷7月,叫條賤貨咪嚇鬼la~叫你老公改電話no得5得?

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 豆丁 於 10-7-21 02:20 發表
咁鬼煩ga~佢老公上次5係好緊張咩?條賤貨打俾你老公做咩?你老公上次嘈完佢,佢仲咁厚面皮~就農歷7月,叫條賤貨咪嚇鬼la~叫你老公改電話no得5得?

無可能改電話,個電話搵食咖!

係AR!我都係近幾日先在電腦睇到啲單,先知道佢,人地唔聽,佢重係咁打,重要係佢老公打電話嚟之後重打,我唔想搵佢老公喇! 我唔想喺頭條見到佢地,我又怕佢老公始終認定係我老公勾佢老婆,嚟搵我老公麻煩,我諗佢老公如果見到我啲單,佢會知道係佢老婆唔放手,我覺得佢好慘!

雖然佢之前係錯過,但係我覺得佢老婆都玩到佢謝啦!

我真係想提吓佢老公,帶條狐狸去睇吓精神科。

子爵府

嚴重思覺失調~唯有見佢電話就5聽la~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁點解重要聽佢電話?明知佢係顛既話,見到係佢打黎就cut線啦!佢唔知醜,你使咩同佢客氣,又要驚佢C6誤會你C6,同佢講再打黎so擾就報警,無論之前發生過咩事都已經過去,你有電話單,有紀錄。如果你C6唔好意思講,就你講。既然你C6都話同佢無野,呢D人越早係你生活消失對你越有好處。

子爵府

你試下當佢打俾你老公時,叫你老公飛條線去一個無人接聽既電話或者FAX機度.

子爵府

BK Milk勳章

樓主既然no唔轉得就幫老公換電話~換d行softwear可以block電話既手機
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

男爵府

好媽媽勳章

我老公一向都有兩個電話,另外一個係好小用咖,係有時用開個電話啲分鐘用過左先會用吓咖,但係而家張咭都喺我到喇!

佢而家冇再打我老公成日用開個電話,因為我老公唔聽,佢可能意為可以同我老公玩地下情掛。可能佢都唔知道我知有呢個電話,但係其實我老公啲電話,都係我個名開咖,超級低能!

我便是係啲單到知道佢重打嚟LOR。

我一定唔會再同佢對話,唔想聽啲唔知真定假咖說話,我好怕佢有一日會去搵我老公AR!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mayymlam 於 10-7-21 13:49 發表
樓主既然no唔轉得就幫老公換電話~換d行softwear可以block電話既手機

iphone 得唔得咖?

複式洋房

一係叫你老公set 飛線la~~如果有佢老公tel# 就飛去佢老公到~~如果冇就飛比你la or 飛去防止家庭暴力熱線la~~

洋房

係呀﹗
叫你老公set 手動飛線,一按拒絕接聽就飛線到佢老公電話。個女人一打電話來就按,就飛線到佢老公。

子爵府

5使換電話~打去你用緊既電訊公司問,每個月+$1X定$2X就有呢個功能~

原帖由 jerma 於 10-7-21 14:24 發表

iphone 得唔得咖?

子爵府

好計~

原帖由 Winifredcho 於 10-7-21 16:10 發表
係呀﹗
叫你老公set 手動飛線,一按拒絕接聽就飛線到佢老公電話。個女人一打電話來就按,就飛線到佢老公。

男爵府

好媽媽勳章

嘩!飛線去佢老公手機到,似乎好好玩wor!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 jerma 於 10-7-22 03:01 發表
嘩!飛線去佢老公手機到,似乎好好玩wor!

依招好WOR~!!睇下個8婆點! :;pppp:

大宅

原帖由 Winifredcho 於 10-7-21 16:10 發表
係呀﹗

Good idea

子爵府

e家新型號嘅電話都可以set黑名單, 識得自動block 黑名單上嘅來電或者沒有NO的, 好方便.
小朋友放暑假比平日更忙!

男爵府

好媽媽勳章

今日我突然諗到一啲野,其實個賤人重咁落力去打一個我老公都唔聽咖電話到搵佢,其實我咪應該重放心啲,因為如果我老公重係同佢有接觸,個賤人駛咩咁辛苦呢?

可能唔好玩佢好WOR!

首頁

尾頁

跳至