使用意見

跳至

首頁
12345...39

尾頁

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

表情圖案

呢度 有我自己收集既表情圖案,有部分係Smile Center入面copy出黎既(方便大家唔駛download)

如果o岩用就放入"我的最愛"

在內容加圖片 –
1. 首先選定想要的圖片 (從其他網站中挑選)
2. 按"回應"去到發表內容欄
3. 按在"內容"一欄上方的(此時會跳出小視窗)
4. 在視窗中打上圖片的網址(可在圖片上用滑鼠right click,再按"內容"就會看到圖片的網址,可以用copy方法記低圖片網址)
5. 按"確定"
6. 按"確定送出"
7. 攪掂!

[ 本文章最後由 小草 於 07-11-12 09:21 編輯 ]

男爵府

Re: 表情圖案

子爵府

好正呀!小草!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

THX!

愛 我 就 別 傷 害 我

男爵府

[size=large]thx 小草
該用戶已被刪除

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

[size=medium]小草 :

請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

大宅

大宅

thanks

子爵府

唔好意思呀, 有問題問!
我download了smiley central, 咁在IE度亦有Smiley Central的icon。
但我打message時想加入icon, 選了想要的icon後, 一click個icon, 佢無彈到條link俾我copy呀, 反而出了個畫面話"Good news! You can send the smiley to a friend using the form below."
在邊度可以見到條link呀?

伯爵府

test[img align=left]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_2.gif[/img]

試到喇...多謝小草哦!!

子爵府

醒目開學勳章

小草 :

thx.

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

網站up-date左 :-P

here

男爵府

子爵府

小草

你而家已經做左我

版主

bobo_lam,

咁利害?!

衰鬼... 攪到人咁尷尬...

版主

up~

子爵府

小草,

多謝晒!

大宅

[size=x-large]小草!!你好勁呀!!

不過我要鬧下你呀!!
[size=large]早d整麻!!
唔駛等我之前download咁辛苦麻!!!

[size=large]不過[size=xx-large]多謝你呀!唔該晒呀!!
我既心肝寶貝Arno係2002年3月16日出世架!!請多多指教!!! 生氣是拿別人做錯的事來懲罰自己! 人的價值,在遭受誘惑的一瞬間被決定! 愛的力量大到可以使人忘記一切,卻又小到連一粒嫉妒的沙石也不能容納! 世上最累人的事...莫過於虛偽的過日子! 快樂不是因為擁有的多,而是計較的少! 如你想要擁有完美無暇的友誼,可能一輩子找不到朋友! 你不能左右天氣,但你能轉變你的心情! 用最少的悔恨面對過去;用最少的浪費面對現在;用最多的夢面對未來

版主

[size=large]YENCHAN: 鎖你!鎖你!

[size=large]請大人原諒小人!

[size=medium]小人自知生性懶惰,幸得大人鞭策,才令小人加緊完成任務,小人心存感激! 希望大人不記小人過,小人定必繼續增加表情圖案以答謝大人!

首頁
12345...39

尾頁

跳至