跳至

首頁

尾頁

大宅

其實我想問問......

想問琴晚最終係咪有報左警? 有的話有冇少少進展呢?之前有d人話為左0410既媽咪出口氣, 咁係咪所有去左報謷既 人都落O左口供呢? ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

大宅

Re: 其實我想問問......

yi......係wor..... ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

大宅

點解咁多個話自己係受害人都話會報警, 但冇人可以講多d野比我地0410既媽咪知道呢?
又一個[size=large][世紀網上疑案]未解嘞!
我睇到有個網友話叫0410媽咪推舉新主席, 當然唔係壞事黎...不過正所謂人怕出名, 豬怕肥...所以先係今次事件比人post到相出黎.
好彩兩位正副主席係之前既活動都攪得有声有色...好似0502搵到好多禮物包咁...但我冇去到冇份攞... :-( :-(
其間仲有yoyobb, shirleyshek, carolliu....等等媽咪既幫手...希望如果會有新人事, 大家唔好去比較, 只要enjoy每次活動裡面同其他媽咪, bb同自己bb既歡樂時光就夠囉.

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

各立會員:

本站日前發生有會員為toobykan籌募嬰兒用品, 事後懷疑被騙事件, 本站雖一直留意跟進, 唯沒有足夠資料作出判斷, 現由部份關心事件的會員分別報警備案, 由警方接手調查, 相信很快會有公正的結果.

本站設立的目的, 為各父母提供平台討論教養子女, 建立會員間互相幫助的氣氛, 但部份人郤藉此機會騙取善良人仕的信任, 從中得到利益. 我們對此感到憤慨及無奈, 亦需為此負上部份責任.

我們意識到親子王國會員越來越多, 品流也越來越雜. 需要更多的規管去維持這裡的治安及平靜, 針對這類騙案而言, 我們決定網站內從今天開始禁止私人性質的籌募捐贈活動, 有關這類活動需先得到親子王國的審批, 否則會立刻刪除有關討論, 再犯者刪除會員資格.

另外有關toobykan事件之討論, 因為警方已接手開始調查, 本站決定封鎖所有討論, 會員亦應停止沒有必要的爭論, 影響調查結果.

親子王國的平靜安穩, 也靠各位的努力, 如對這件的處理及任何意見, 歡迎隨時直接PM本人交流.

親子王國 大臣

現在的國民很好招呼...

首頁

尾頁

跳至