自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

警方下午接報,在八仙嶺八仙湖附近一個叢林,發現失蹤一個星期的五十一歲[url=]新西蘭
[/url]籍機師屍體,警方調查後相信死因無可疑。
這名失蹤機師,上星期三同朋友到八仙嶺行山,在距離目的地附近,雙方分手,自行落山,但他一直未有返回酒店,警員及消防連日搜索,到下午接到市民報告,指八仙湖附近傳出異味,派人搜索,結果距離路面十多米的叢林發現一具男屍,家人到場認屍,確認是失蹤的機師,警方在現場又發現死者的背包、手表及相機等物品。私

證明唔係俾大6人搵大飛載番大6拎走D 器官啦, 唔好再危言聳聽

公爵府

畀面勳章

好慘呀...

水晶宮

好好上路

水晶宮

熱血金章

但其實我好唔明點解要一齊上山, 而唔一齊落山!!

之前話佢同朋友分手的原因係佢要落山買水,
咁點解唔可以一齊去買, 落得山唔係姐係行完啦咩, 你唔好話我聽, 你買完水會再上返山囉, 我覺得真係好奇怪

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

新聞話佢無表面傷痕, 佢d相機又係跟身既, 咁其實佢係點死既呢?

公爵府

畀面勳章

回覆 1# bb妹 的文章

水晶宮

有機會係失足失救至死

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 上校車 於 10-8-11 22:01 發表
警方下午接報,在八仙嶺八仙湖附近一個叢林,發現失蹤一個星期的五十一歲新西蘭
籍機師屍體,警方調查後相信死因無可疑。
這名失蹤機師,上星期三同朋友到八仙嶺行山,在距離目的地附近,雙方分手,自行落山,但他一直未有返回酒店,警 ...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 bb妹 於 10-8-11 23:31 發表
新聞話佢無表面傷痕, 佢d相機又係跟身既, 咁其實佢係點死既呢?
無傷痕,似係行到半路心臟病發。不過做得机師要年年要詳細驗身,好少有隱病唔知。

珍珠宮

畀面勳章

好奇怪...
希望佢安息。

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

行山幾時都要至少多一個人互相照應
RIP
盡我一己之力,發放正能量!

侯爵府

好媽媽勳章

子爵府

會唔會係中暑呀?去得買水即係好熱又無水飲啦!

公爵府

醒目開學勳章

珍珠宮

希望他安息!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

R.I.P
佢要去買WATER,果日有咁熱,唔夠水飲又熱,大多是中暑,我諗佢D朋友都好內疚。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至