論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

如題我就選擇咗抄佢,各位唔知會唔會忍呢?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一定唔忍,要即刻話個工人...

伯爵府

出REMINDER.

之後再俾多兩倍工作工人去做, 放假無得放SUNDAY要放SAT.

男爵府

一定話佢
我老公講, 我都話, 何況工人
小朋友學大人講野好快
佢地唔知咩意思
我地大人唔糾正佢, 會比人話小朋友無禮貌

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

我地唔會喺佢面前講痴線, 而我地唔會炒佢住, 但會會同佢講呢d係粗口, 喺邊度都唔講得, 再講既話我會好似罰小朋友咁罰佢炒 "我以後唔可以講粗口", 炒100次!

大宅

當然話個工人叫佢唔淮講啦, 唔通由得佢呀

侯爵府

嚴肅同佢講不要再講, 不需要忍工人, 錯就要指出。

原帖由 winniechan460 於 10-8-30 11:22 發表
如題我就選擇咗抄佢,各位唔知會唔會忍呢?

大宅

好認真同工人講, 以後唔可以再講同話比佢知個意思. 唔希望佢教bb講這些說話再有下次出reminder.

禁止訪問

叻叻勳章 畀面勳章

洋房

其實我係一早就已經聽到及話過唔講得,因為之前佢常常話我大仔

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩...咁樣講真係好過份,好離譜喎!!

[quote]原帖由 seanandangus 於 10-8-30 13:13 發表
我唔會忍咯, 我個公主把口太臭所以我都決定炒佢.....佢竟然同我個仔講要剪佢jj, 因為佢賴尿....佢都痴痴地:;pppp:

[/quote

大宅

咁做好危險,分分鐘俾工人告,炒佢或訓示一翻便可以!
原帖由 noproblemom 於 2010-8-30 12:40 發表
我地唔會喺佢面前講痴線, 而我地唔會炒佢住, 但會會同佢講呢d係粗口, 喺邊度都唔講得, 再講既話我會好似罰小朋友咁罰佢炒 "我以後唔可以講粗口", 炒100次! ...

禁止訪問

叻叻勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至