跳至

首頁

尾頁

別墅

今日開始有bb展 ,d野都幾平, 而家買定會唔會太早呢?
有無jm知到遲d會唔會再有類似既大減價 ,會唔會一年做2次呢?永安大減價有無人知幾時呢?

大宅

我昨天已經買左奶樽,因為會員會再有95折,都算平,買定先

大宅

我琴晚拉老公同我去睇,佢話咁做買~可能遲d又再會有特價呢!

所以佢唔肯買呀

阿媽話星期日入嚟陪我去睇吓有咩買,但我諗住老公去佢可以碌卡,我去我又冇卡哦

大宅

我睇佢今次唔會再平,因為之前08年我女時真係超平,所有野一開始折左全部再有8折,不過果次後都唔多見有咁折

大宅

請問買奶樽要注意咩地方? 邊個牌子較好呢? 我見JUSCO有兩set奶樽連埋消毒器既set賣6百幾蚊,抵買嗎? 請賜教。

原帖由 dereksnake 於 10-9-1 09:51 發表
我昨天已經買左奶樽,因為會員會再有95折,都算平,買定先

大宅

都平的,不過睇下你想要邊隻奶樽,佢一SET果D奶樽就冇咁靚,你有冇見有PEIGEN同CHUCHU一SET4個的奶樽,大約$260,呢2隻樽係用PPSU做的,D料靚D,不過CHUCHU係日本做,PEIGEN係大陸做,咁你自己睇下啦,我覺得都幾平,不過呢兩款都係瓶口好細,我另外買左2個AVENT

大宅

我見我親戚個bb係用AVENT的,呢隻有咩特別之處架?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我只係想買張床同bb車咋,其餘既野都有好多~

大宅

當年我個女出生前, 我為左買咩奶樽攪到發惡夢, 因為都係怕用pp的奶樽, 結果買左黃黃地的pes奶樽, 不過就覺得安心d~

另外, 其實我自己就都差唔多7個月先開始去買野, 因為當時我想肯定d bb健康我先買, 更加因為我想check多d邊個牌子好同邊到有多d discount....

結果好多大大件的用品都係tko買....

大宅

我係第2胎,所以好多奶樽都用過,不過張BB床我扔左,遲D要買過張....不過呢好似一年做2次BB展

大宅

係呀~~
永安 / 一西 / 吉吉島 - 11月一定會再有 (仲要係唔止bb部 tim)
因為年年都係咁

原帖由 dereksnake 於 10-9-1 21:09 發表
我係第2胎,所以好多奶樽都用過,不過張BB床我扔左,遲D要買過張....不過呢好似一年做2次BB展

8/4 - 7w 有閃閃 :)  105lbs

別墅

咁就太好喇 , 我11月先去掃貨都未遲 ,多謝報料!!

原帖由 amy_beckham 於 10-9-1 22:20 發表
係呀~~
永安 / 一西 / 吉吉島 - 11月一定會再有 (仲要係唔止bb部 tim)
因為年年都係咁

大宅

原帖由 amy_beckham 於 10-9-1 22:20 發表
係呀~~
因為年年都係咁

好呀~~老公話依家太早,所以唔比我買。
到咗11月到時都已經5個幾月,冇得再話我喇

首頁

尾頁

跳至