論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

昨天有封e 間公司既信寄俾工人, 大家知唔知佢係咩野公司黎, 我怕工人借左錢, 而家不知點算好

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Halo World Limited HALO World Limited is an Electronics & Mobile Phones Retailer based in Hong Kong.
http://www.jobsdb.com/HK/en/Search/JobAdSingleDetail?jobsIdList=100003000285771

上網揾到呢d,唔知係咪呢間?

大宅

我個件都收到呢間野既信(2次添), 我即刻叫佢拆, 係賣電話電腦既, 地址係causeway bay, 連iphone都有得買, 佢地邊買得起!

我懷疑係 agent把我們的地址賣出去!
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

別墅

THANK YOU ah! 等我仲咁擔心tim, 果個死人agent , 仲叫我攞封信上去俾佢睇, 賣完我地址仲玩我

大宅

我都收到呀,不過係對上個工人名既,我拆咗黎睇,買電話電腦既
原帖由 mangocat 於 10-9-7 08:19 發表
昨天有封e 間公司既信寄俾工人, 大家知唔知佢係咩野公司黎, 我怕工人借左錢, 而家不知點算好
~~MAG~~

別墅

the same case

別墅

I WANT TO KNOW -----HOW DO YOU DO ? IF YOU RECEIVED THIS 華通世界, halo world ltd ' S LETTER WITH YOUR MAID ?
WILL TALK TO HER OR TALK TO AGENT ? ????? OR BRIEFING TO MAID????

首頁

尾頁

跳至