時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

聽完阿三世D廢話,我都嬲到唔識再嬲!
佢一時自比中美兩大強國領導人,所以唔聽曾特首個電話好應該喎!
一時又話香港政府俾佢封信冒犯佢!……

車!原來廢話左禁耐,為的係帶三間電視台影住佢坐定定睇8.23無出動的精銳部隊點樣拯救人質!一如我地所料,依然錯誤連篇!

明眼人一睇就知卑劣崩近期旅遊插水,想將隻鑊盡補,借D椅話俾全世界知佢地有能力拯救到人質籮!事實係大錘照扑落玻璃度,出動的裝甲車撞埋旅遊巴車頭!唉!佢地幾時先蠢夠呢?!

男爵府

隊精銳部隊識飛都無用啦, 一個二個去晒食訓,草菅人命.

到而家仲係唔知自已錯起邊. 十幾個人質, 警察要出動私火螢光棒去照明. 咁o既國家點見人?

救死咁多人先黎展示實力, 姨姨比十個叻你

複式洋房

算吧~

個個都看了入眼,你班什麼特種,之後才來救d膠公仔出來把鬼咩.....
做多幾多場大龍鳳都掉不去"廢物"的感覺,
我地只要放長雙眼睇他們的經濟向下插就是,何須為呢d不知所謂動怒呢,
全地球都無人再敢去la.呢次睇他們點......

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

睇見條腦殘話特首封信冒犯佢,真係想大巴大巴車佢條百街。
未見過衰到咁既物體。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

剛剛看了新聞,聽到我到好火滾, 他憑什麼可以跟中美領導人做比較!簡直係侮辱了中美領導人!!

仲話特區政府封信冒犯佢!我點都唔會信!!!

原帖由 wan-wan-ma 於 10-9-10 00:09 發表
聽完阿三世D廢話,我都嬲到唔識再嬲!
佢一時自比中美兩大強國領導人,所以唔聽曾特首個電話好應該喎!
一時又話香港政府俾佢封信冒犯佢!……

車!原來廢話左禁耐,為的係帶三間電視台影住佢坐定定睇8.23無出動的精銳部隊點樣拯 ...

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

香港人要齊心杯葛卑劣笨!

條友分明做一個資態!
香港人咬我食!!
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

亞豬三世...

男爵府

完全同意!
原帖由 rabbit75 於 10-9-10 09:05 發表
香港人要齊心杯葛卑劣笨!

條友分明做一個資態!
香港人咬我食!!

大宅

菲劣賓 嘅領導人, 你講得一啲都無錯, 我哋香港同你哋菲劣賓真係唔同文化, 因為你哋跟本就唔係我哋嘅level, 所以呢點你係唯一無講錯嘅~

而家講緊係人命, 你仲要玩 "特區" 定 "國家" 嘅領導人邊個先有資格同你煲電粥? 你都好意思拉埋 奧巴馬 落水, 知你哋啲人唔鐘意佢笑笑口講野, 就專登笑到你哋眼冤, 你都真係幾尺面皮厚

珍珠宮

原帖由 wcpcelia 於 10-9-10 06:44 發表
剛剛看了新聞,聽到我到好火滾, 他憑什麼可以跟中美領導人做比較!簡直係侮辱了中美領導人!!

仲話特區政府封信冒犯佢!我點都唔會信!!!
冒犯就唔會,我地港府好知分寸,今次只係令大家知道,我地政府有做野囉!

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

三世可能睇出香港班菲傭僱主唔捨得唔用菲菲啩, 茅咗工人姐姐'生存'唔到啩, 哈哈.
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我地既特首出度什麼國際會議係有份出席同佢地平起平坐!

再講我地唔係一個省!

比低能更低能
比無恥更無恥

大宅

班廢豬演習就勁,一到實戰咪又係"拗"底...

伯爵府

畀面勳章

中秋節快到了, 螢光棒平呀, 用完仲可以俾佢地既仔仔女女玩!!!

原帖由 芝娃娃 於 10-9-10 00:27 發表
隊精銳部隊識飛都無用啦, 一個二個去晒食訓,草菅人命.

到而家仲係唔知自已錯起邊. 十幾個人質, 警察要出動私火螢光棒去照明. 咁o既國家點見人?

救死咁多人先黎展示實力, 姨姨比十個叻你 ...
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

伯爵府

畀面勳章

支持FA姐..

原帖由 FA8866 於 10-9-10 03:06 發表
睇見條腦殘話特首封信冒犯佢,真係想大巴大巴車佢條百街。
未見過衰到咁既物體。
東方曼哈頓  : Iherb 用戶首次優惠 5 美元 code GQF455

首頁

尾頁

跳至