時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

一個爛鬼總統,以為自己係邊個,真係唔想踩甘盡,但正所謂"面係人地俾,假係自己刁"!:-x
"Bejoyful always; pray continually; give thanks in all circumstances."(1Th 5:16-18) ;-)

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 KiuKiu-Mama 於 10-9-10 10:45 發表
一個爛鬼總統,以為自己係邊個,真係唔想踩甘盡,但正所謂"面係人地俾,假係自己刁"!:-x

AGREE~
好心佢...仲好意思講出黎...睇到媽媽聲~~
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

話d手下冇叫佢聽電話咪算囉.... 講d咁既野...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

人頭豬腦, 我絕對唔相信香港政府會出封信X辱佢, 係佢身有屎, 先覺得人地X辱佢

http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/foi7tnnen341xnsu.png

子爵府

妖.... 佢呢D擺門技倆好流囉!! 香港人做人質咁大件事, 佢真係夠膽死講. 唔知特首搵過佢???

珍珠宮

好媽媽勳章

問下佢既省長可唔可有權凍/減外佣人工囉......咩叫一樣都唔知....

水晶宮

回覆 1# KiuKiu-Mama 的文章

正一垃圾總統, 垃圾國

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

禁止訪問

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

廢人講廢話

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢一講野可以直情唔洗聽~樣都唔洗見~咁自己就唔洗為左個唔係人既人而火啦~

佢等天收~有報應~

我地咪一世唔好去菲律賓囉~長遠睇下邊個蝕~菲律賓出產既人唔請,菲律賓出產既物件唔買唔用~仲要同埋D仔女講~等LEE個咁好既習俗一代傳一代~~~

過多幾年唔好靠我地中國~!:;pppp: :;pppp:
http://www.uwants.com/attachments/day_071009/20071009_ac433c37df94829a0fffH86bsiiFClBw.gif

大宅

原帖由 mosski 於 10-9-10 13:25 發表
佢一講野可以直情唔洗聽~樣都唔洗見~咁自己就唔洗為左個唔係人既人而火啦~

佢等天收~有報應~

我地咪一世唔好去菲律賓囉~長遠睇下邊個蝕~菲律賓出產既人唔請,菲律賓出產既物件唔買唔用~仲要同埋D仔女講~等LEE個咁好 ...

贊成!!

民房

唉,世界幾時先會和平。
不過…我睇完都好嬲- -

大宅

其實我一直都唔明,我知有好多政治原因,但今次真係活生生睇住d人質無辜出事,平時有d咩事好多國家都會有d咩"強烈x責"...之類,點解今次我唔覺有呢d feedback,就係因為佢地係地理上係一個軍事重要位置????

男爵府

佢地咪就係"僕人之國" --- 美國之僕人..... 美國佬一d都無出過聲.... 所以呀三世祖先至噤囂張!!!:;pppp:

原帖由 nokia6300 於 10-9-10 14:34 發表
其實我一直都唔明,我知有好多政治原因,但今次真係活生生睇住d人質無辜出事,平時有d咩事好多國家都會有d咩"強烈x責"...之類,點解今次我唔覺有呢d feedback,就係因為佢地係地理上係一個軍事重要位置???? ...

別墅

原帖由 KiuKiu-Mama 於 10-9-10 10:45 發表

佢呢招高呀,將事件政治化

暗示若中國採取措施, 我投靠奧巴馬.

禁止訪問

別墅

抵制佢la, 等佢遲幾年個國家變埃塞俄比亞, 我就會笑la.......

男爵府

就係三世自覺咁高高在尚, 更加唔應該開呢個topic...因兩大元首都只係一個有血有肉既人!

"水能載舟,亦能覆舟,古往今來,凡是強大的帝國,都離不開子民的擁護與愛戴。想成為一名出色的國王,除了日理萬機,還需要時刻關注子民的成長"

男爵府

隻狗自比主人,真係好笑。

首頁

尾頁

跳至