夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

星期三係佢生日. 講好多同D細既一起出街食飯. 點知個日我係大陸收唔到工. 返到黎成9點. 我6點都打左TEL講出唔到去食. 佢就嬲到我而家. 講真, 點唔岩都好. 我都係返工搵食. 我買左個CAKE俾佢個晚, 佢仲要黑晒口面, 到今日都仲唔同我講野. 我而家都火燒心.

男爵府

佢都係緊張妳....重要既日子都係想妳陪...想想佢失望既心情就明白...二公婆算啦...

大宅

我都知. 我個晚返到HK都9點, 我都仆去買個CAKE想氹返佢. 下....佢到而家仲黑晒口面, 仲同個仔講我犯大錯. 真係想頂佢個肺. 咩事叫大錯, 我都想唔駛做日日係屋企.

原帖由 8938 於 10-9-11 22:06 發表
佢都係緊張妳....重要既日子都係想妳陪...想想佢失望既心情就明白...二公婆算啦...

珍珠宮

哈哈, 你老公好細路仔呀!
我諗佢都係想你再氹吓佢啫, 努力呀!
其實都好羨慕你, 因為你老公咁重視d重要日子, 相信你生日, 結婚紀念, 情人節......呢d日子你哋一定會好開心, 係咪?

希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

大宅

唉.....我地都係比生日同結婚, 情人節都冇嫁.

原帖由 kikiboy 於 10-9-11 22:49 發表
哈哈, 你老公好細路仔呀!
我諗佢都係想你再氹吓佢啫, 努力呀!
其實都好羨慕你, 因為你老公咁重視d重要日子, 相信你生日, 結婚紀念, 情人節......呢d日子你哋一定會好開心, 係咪? ...

大宅

你都唔想,都係工作緊要D。

瑪瑙宮

MUD 佢咁大細路架.

洋房

唯有再氹下佢啦! 兩公婆唔好計咁多, 一人行一步, 佢唔行就你行啦! 我相信佢過左啖氣就無野! 始絡一家人呀!

複式洋房

雖然妳老公既行為有d細佬哥,但係佢都好重視你地之間既承諾 wor,係咪值得原諒佢!?

大宅

小器到呢.....

一係你做場大龍鳳比佢, 補數.....

複式洋房

佢起碼係想同你渡過個生日先嬲! 你這個情況, 多數是男女角色調轉. 今次你氹下佢, 唔好谷住到氣囉 !

子爵府

要返大陸做野就唔好有咁多承諾,講真呀係屋企等你嗰個真係好hurt架,通常我地ge做法係予先慶祝,如到正日又唔駛出差就食多餐,咁就會有機會開心兩次,但一定唔會失望,下次試吓啦!皆大歡喜。

首頁

尾頁

跳至