意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 31|主題: 133248

有無人識浸魚唇? 可以點煮呀?

大宅

國民生產總值:4224

唔識浸..
可唔可以煲粥,煮面? 日日食得唔得?
因為買左包, 而家36WEEKS,諗住密食d食肥個b...

王國熱話
全職售貨員一個月8日假+勞工假,公私佣
葵涌請女散工(長散)
補習社助教
工展會推廣員
Tim is my big boy and Max is my little boy. tiMax are my favorite boys!

大宅

國民生產總值:4565

好媽媽勳章 醒目開學勳章

幫你推! 我都有一包, 唔識煮

大宅

哈, 我見無人答, 我跟呢到煮
http://www.wanlibk.com/cook/encyclo/newyear/essay1.htm

參考下
Tim is my big boy and Max is my little boy. tiMax are my favorite boys!

大宅

國民生產總值:4565

好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘩好似好煩咁..... 包野又唔係貴, 但係就咁多功夫....

大宅

我一次整哂....臭到嘔呀...

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.